• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet/Informer/D. I.

10.11.2022

08:43

BEBICA JE UZEO NOŽ I PRESEKAO MI KOŽU NA VRATU! Siniša Kulić otvorio dušu o odnosu sa Miljaninim dečkom za kog tvrdi da mu je spasio život!

printscreen/antonio ahel

Rijaliti

BEBICA JE UZEO NOŽ I PRESEKAO MI KOŽU NA VRATU! Siniša Kulić otvorio dušu o odnosu sa Miljaninim dečkom za kog tvrdi da mu je spasio život!

Podeli vest

Siniša Kulić retko daje izjave na temu svoje ćerke Miljane Kulić i njenog učešća u rijalitiju, kao i o njenom odnosu sa Lazarom Čolićem Zolom i Nenadom Macanovićem Bebicom. Međutim, sada je odlučio da kaže sve što mu je na duši i ispriča kako mu je Bebica spasao život

Siniša i njegova supruga Marija očigledno su se podelili i dok on brine o kući i ćerkama, ona je ušla u "Zadrugu 6" da kontroliše ćerku Miljanu i zaradi novac. 

Foto: Printscreen You Tube

Bebica mu spasao život... Siniša i Marija

- Marija je glas razuma u "Zadruzi". Gledam šta rade Miljana, Bebica i onaj Zola. Njih dvojica ne mogu ni po čemu da se porede. Dok ju je jedan iskorišćavaju na najgori mogući način, drugi je bio uz nju u najtežim momentima. Ali, Miljani kao da je pomućen mozak. Džaba joj Marija priča. na kraju ćemo svi da dignemo ruke, pa neka Miljana radi šta hoće, ali unapred znamo i kako će sve to da se završi na kraju- počinje priču Siniša, a na konstataciju da je Miljana javno kazala da više voli Zolu, Kulić dodaje:

Foto: printscreen

Ne može Zolu da gleda... Lazar, Siniša i Miljana

- Video sam. Bebici svi najviše zameraju što je kao robot. Sve što mu ona kaže, on radi. miljana očigledno voli da pored sebe ima čvrstu mušku ruku. Da me ne shvatite pogrešno, Bebica je muško, ali ona očigledno voli da joj neko tera inat i pravi probleme, a ne da je čini srećnom. Taj čovek je meni spasao život. Bili smo ovde u Nišu kada sam počeo da se gušim, da mi fali vazduha i samo sam se onesvetio. On je uzeo nož, presekao mi kožu na vratu i omogućio da dobijem vazduh. Odmah su me stavili u kola i odvezli u bolnicu, gde su doktori obavili ostatak posla. On je dobar čovek, a ima probleme i sa mojom Miljanom i sa svojom bivšom ženom. Iz nekog razloga ne može da viđa decu. A onaj drugi, iz Dervente, finansijski mi je izmuzao dete do kraja i sad mu je očigledno opet zafalilo para. Vraćala je njegove kockarske dugove, zaduživao se ovde po gradu i za neke opijate, njegovoj mami je vratila kredit od 25.000 evra, pa se verovatno opet uželeo para i krenuo u akciju- kazao je Siniša.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Siniša žali Bebicu

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17