• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

16.11.2022

07:32

(VIDEO 18+) OBORILI REKORD MARATONSKOM VRELOM AKCIJOM! Maja i Bilal prevazišli sami sebe, Marinkovićeva priredila Brajloviću NOĆ ZA PAMĆENJE!

Printscreen

Rijaliti

(VIDEO 18+) OBORILI REKORD MARATONSKOM VRELOM AKCIJOM! Maja i Bilal prevazišli sami sebe, Marinkovićeva priredila Brajloviću NOĆ ZA PAMĆENJE!

Podeli vest

Starleta Maja Marinković i jutjuber Bilal Brajlović su sinoć, nakon žurke u "Zadruzi", proveli sate pod "jorgan planinom"!

Čini se da su Maja i Bilal jedva dočekali da se dokopaju sobe za izolaciju. Čim su zatvorili vrata počeli su da razmenjuju nežnosti, a Marinkovićeva se u jednom momentu zavukla pod jorgan i odlučila da oralno zadovolji Brajlovića.

Foto: Printscreen

Maja i Bilal u žestokoj akciji

Par je zatim prešao na vrelu akciju kojom je zatresao zidove izolacije, a s obzirom na to da se Maja žalila kako intimni odnos sa Bilalom prekratko traje, izgleda da je ovaj put oborio rekord, te da je starleta bila jako zadovoljna.

Foto: Printscreen

Maja i Bilal zaboravili na kamere

Kako je ovo izgledalo možete pogledati u videu ispod.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija