• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

17.11.2022

14:45

BRENDON SE PRISETIO DRUŽENJA SA NESTALOM MARIJANOM... Zadrugar otkrio šta mu je rekao njen otac, Maja jedva zadržala suze!

printscreen

Rijaliti

BRENDON SE PRISETIO DRUŽENJA SA NESTALOM MARIJANOM... Zadrugar otkrio šta mu je rekao njen otac, Maja jedva zadržala suze!

Podeli vest

Marijana Seifert, pobednica rijaliti šou programa "Veliki brat" koja se vodi kao nestala, bila je cimerka sa zadrugarom Branislavom Radonjićem Brendonom koji ju je podržao onda kada su je svi osudili zbog javne prevare supruga sa pevačem Nikolom Nemeševićem Nemešom, a sada se Brendon setio reči njenog oca koji mu je zahvalio na svemu što je učinio za nju

Brendon je sedeo ispred paba i razgovarao sa Majom Kovačević, Marijaninom rođenom sestrom. On se prisetio pozanstva sa Marijanom koja je nestala pre šest meseci, ali i kratkog razgovora koji je obavio sa njihovim ocem.

Foto: Printscreen/You Tube

Brendon se prisetio druženja sa Marijanom...

- Sećam se da me je tvoj otac zagrlio, rekao mi je: "Brendone, hvala ti što si bio uz Marijanu" - rekao je Brendon.

- Moj tata je izuzetno dobar čovek - istakla je Maja.

Foto: Printscreen/You Tube

Brendon se prisetio druženja sa Marijanom...

- Ja sam Marijanu podržao u superfinalnoj noći, ne znam da li se sećaš - dodao je Radonić.

- Znam, sećam se toga - rekla je Maja setno.

- Baš sam je podržvao tad - kazao je Brendon.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija