• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

21.11.2022

20:21

DEJANU DRAGOJEVIĆU SE NEĆE DOPASTI POTEZ ALEKSANDRE! Ja ne mogu nikome da zabranim da gaji osećanja prema meni!

Printscreen

Rijaliti

DEJANU DRAGOJEVIĆU SE NEĆE DOPASTI POTEZ ALEKSANDRE! Ja ne mogu nikome da zabranim da gaji osećanja prema meni!

Podeli vest

Spekuliše se u Beloj kući da između devojke Dejana Dragojevića, Aleksandre Nikolić i Zvezdana Slavnića postoji nešto više od prijateljstva, a sada je atraktivna plavuša jasno dala do znanja da ne namerava da prestane sa druženjem sa cimerom.

Naime, novi vođa Miljana Popović pokušala je da da savet svojoj cimerki, kako ne bi došla u iskušenje da prevari dečka prošlogodišnjeg pobednika "Zadruge 5".

Foto: Youtube printscreeen

Aleks Nikolić

- Verujem da je zljubljena u svog dečka, i zaista ti želim da sačuvaš svoju ljubav i da ti se ništa ne desi. Nemoj da ispada da daješ neki povod, da se igraš sa vatrom. Čula sam da si rekla Milici da hoćeš da napraviš problem i haos jer ti je dosadno - rekla je Miljana.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Zvezdan muva Aleks?

Nakon što je Popovićeva iznela svoj sud i utisak o ponašanju Aleksandre Aleks Nikolić, ona je rešila da stavi tačku na šuškanja u Beloj kući.

Aludira se da sam na ivici prevare. Ja ne mogu nikome da zabranim da gaji osećanja prema meni, nisam dala nikakav povod. Neću biti smorena zbog ovakvih komentara, shvatam svoju težinu ovde. Još više ću da se družim - rekla je Aleks.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija