• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink/Informer

22.11.2022

15:55

ODSEĆI ĆU JOJ GLAVU KADA UĐEM U ZADRUGU! Taki besan zbog sumnje na trudnoću ćerke, DEDA NEĆU DA BUDEM!

printscreen

Rijaliti

ODSEĆI ĆU JOJ GLAVU KADA UĐEM U ZADRUGU! Taki besan zbog sumnje na trudnoću ćerke, DEDA NEĆU DA BUDEM!

Podeli vest

Rijaliti učesnica Maja Marinković sumnja da je trudna sa Bilalom sa kojim je započela romansu u Zadruzi.

Nakon što je njegova ćerka Maja Marinković pred kamerama rijaliti šou-programa "Zadruga 6" obelodanila da je najverovatnije u drugom stanju, oglasio se Radomir Marinković Taki.

- Maji mogu samo da odsečem glavu, neće joj biti dobro kada budem ušao tamo za Novu godinu! Znate li vi koliki je meni šećer, ja "Zadrugu" više ne mogu ni da gledam zbog svega što mi ona priređuje, ne mogu da se nerviram! - istakao je Radomir, da bi zatim negirao mogućnost da se ostvari u ulozi deke.

Foto: Printscreen

Radomir Marinković Taki

- Bože sačuvaj! Ja deda neću biti, ja sam momak! Eventualno tata mogu da budem, još neko dete da napravim, deda ne - besno je zaključio Marinković.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 1 godinu

Cerka mu se zove Majo lezi ovde a on se cudi sto je trudna.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija