• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer/D.S.

27.11.2022

21:45

MAJA NIJE ISTO DETE OD PRE PET GODINA... Taki u emotivnoj ispovesti otkrio šta misli o ćerkinoj TRUDNOĆI, pa prokomentarisao njene SKANDALE u rijalitiju!

pritnscreen

Rijaliti

MAJA NIJE ISTO DETE OD PRE PET GODINA... Taki u emotivnoj ispovesti otkrio šta misli o ćerkinoj TRUDNOĆI, pa prokomentarisao njene SKANDALE u rijalitiju!

Podeli vest

Radomir Taki Marinković, otac starlete Maje Marinković, dao je svoj sud o njenom ponašanju u rijalitiju, skandalima čiji je bila glavni akter, kao i o planiranju porodice sa jutjuberom Bilalom Brajlovićem

Maja Marinković, aktuelna učesnica "Zadruge 6", poznata kao neko ko "napravi haos za dva minuta", ne prestaje da intrigira javnost svojim učešćem ali i turbulentnim ljubavnim odnosima.

Foto: printscreen

Radomir Taki Marinković i Maja Marinković

Veza sa Bilalom Brajlovićem, čini se, pomera granice kada je u pitanju njen boravak u Beloj kući, ali i njenih dosadašnjih emotivnih veza koje smo imali prilike da gledamo u prethodnim sezonama.

Ljubavni par, nedavno se odlučio i na korak više, te su priznali da uveliko "rade na bebi", a Marinkovićeva je tokom jednog od poslednjih intimnih odnosa, jasno stavila do znanja da "idu do kraja". Takođe, uradili su ono što niko do sada nije, prepustili su se strastima u sred studija za radio emisiju, a tom priliku i sklonili fotografiju njenih bivših momaka Marka Janjuševića i Filipa Cara.

O pomenutim događajima, ali svemu što zanima javnost, Radomir Taki Marinković, progovorio je za Pink.rs i bez dlake na jeziku odgovorio na sva pitanja na koje do sada nije.

Na samom početku, Marinković je otkrio kako se trenutno oseća, nakon zdravstvenih problema koje je nedavno imao.

Foto: printscreen

Radomir Taki Marinković

- Ide na bolje, bolji su rezultati. Stres i problemi su ostavili traga, imam određene stvari kojiih moram da se pridržavam, čekaju me neka ispitivanja i opterećenja, ali verujem da će biti sve u redu - rekao je Taki.

Taki se osvrnuo na intimne odnose svoje ćerke o kojima bruji javnost već danima, ali i vrelom "dešavanju" iz studija za radio emisije.

- Maja, Maja... Mora Maja svuda da bude prva... Ne bih mnogo komentarisao te njene odnose, ipak ja to ne gledam i uvek promenim kanal. To su dvoje mladih i zdravih ljudi koji su u zatvorenom prostoru, neminovno je da će doći do takvih scena, ali ja kao roditelj ne bih mnogo o tome, ja sam ipak tata - govorio je Marinković.

O potencijalnoj ulozi dede, Taki je bez dlake na jeziku govorio, a takođe i otkrio da li bi podržao Bilala kao zeta i oca svog unučeta.

Foto: printscreen

Radomir Taki Marinković, Maja Marinković i Bilal Brajlović

- Naravno da bih prihvatio dete od svoje ćerke! Meni je možda i vreme da postanem deda, a i Maja ima 26 godina, neke njene drugarice imaju i po dvoje ili troje dece uveliko. Desetoro da ima, ja bih prihvatio, neka bude puno dvorište dece. Da li je u pitanju "Janko ili Marko", Bilal ili neko četvrti, to mi nije važno, meni je samo bitno da ona bude srećna. Ona je moja ćerka i to je njeno dete, samo je to važno! Ne bih je nikada osudio, beba je dar od Boga. Maja šta god da uradi, ja stanem iza nje i tako će uvek biti. Ostavila mi je svoju kucu, ja je čuvam i obožavam, a kamoli dete. Beba bi bila obezbeđena, imam kuće, stanove, imala bi puno ljubavi, ali naravno da bi želeo da dete ima oba roditelja, ali Bože moj... - govorio je Marinković.

Majin otac, priznao je i da li je iz njegove perspektive, emocija njegove ćerke sa Brajlovićem iskrena i da li sumnja u 'pravu ljubav' o kojoj bruje domaći mediji.

Foto: Printscreen/Instagram

Maja Marinković, starleta

- Znajući Maju... Ne znam, nije ona to dete koje sam pre pet godina poslao u "Zadrugu". Dosta se promenila, tamo je teška borba i sa ljudima i situacijama, sada je već neka druga osoba. Često plane, napravi glupost, ali i dalje ima na mene taj "muški mozak", ipak je odrasla sa mnom... Sve što uradi, ne radi namerno već neko nešto izazove u njoj. Ušla je sa 20 godina sada ima skoro 26, dosta se toga promenilo... - izjavio je Taki.

Na kraju razgovora, prokomentarisao sopstvenu izjavu da je Maja mnoge momke učinila poznatima i otkrio da li sumnja u njegove namere.

Foto: pritnscreen

Bilal Brajlović i Maja Marinković rade na bebi...

- Videli smo da se često Majini bivši prolaze kroz novine, mnogi bi bili nebitni da nema nje. Mislim da je on nju dobro prostudirao dok je bio napolju, ko još ne zna za Maju Marinković? Ali, to je zatvoren prostor, smatram da su se vremenom iskreno vezali, zaljubili ili zavoleli, ali dug je period ispred nas, vreme će sve pokazati. Ukoliko ona odluči, da je Bilal 'taj', ja ću svoje dete podržati. Ne mešam se u njene izbore, važno mi je samo da je srećna - zaključio je Taki za Pink.rs.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Čovek bez obraza, srama i stida! Evo ko je Srbin koji je je glasao za prijem samozvanog Kosova u SE!
c

Čovek bez obraza, srama i stida! Evo ko je Srbin koji je je glasao za prijem samozvanog Kosova u SE!

Potpredsednik Parlamentarne skupštine Saveta Evrope Snježana Novaković Bursać, članica delegacije BiH iz Republike Srpske, oglasila se za RT Balkan iz Strazbura i ocenila da je, po njenom mišljenju, "stav Saše Magazinovića po pitanju glasanja o prijemu tzv. Kosova neprikladan, imajući na umu da vrlo verovatno zna koliko je to pitanje važno i uznemirujuće za srpski narod u celini".

16.04.2024

22:32

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija