• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.12.2022

14:36

MAJA MARINKOVIĆ DOBILA PRISTUP PRIVATNOM TELEFONU!? Obaveštenje stiglo svima koji imaju njen broj!

Prntscreen

Rijaliti

MAJA MARINKOVIĆ DOBILA PRISTUP PRIVATNOM TELEFONU!? Obaveštenje stiglo svima koji imaju njen broj!

Podeli vest

Maja Marinković prolazi kroz pravu dramu u rijalitiju "Zadruga" od kako je ušao njen bivši dečko Filip Car, kojeg je dozivala od početka, iako je ušla u vezu sa cimerom Bilalom Brajlovićem.

Kako je svima poznato, u rijalitiju Zadruga, učesnicima nemaju nikakav kontakt sa spoljnjim svetom, osim poziva koje im dozvoli produkciju putem govornice, a za koji moraju da izdvoje novac od svog nedeljnog budžeta.

Pored poziva, dodir sa spoljnjim svetom imaju i preko poklona i stvari koji im stižu od podrške i najmilijih, ali čak i tada poruke ili ceduljice nisu dozvoljene u Beloj kući

S toga je sve šokiralo obaveštenje koje je stiglo svima koji imaju broj Maje Marinković.

Foto: printscreen

Maja Marinković

- Maja Marinković se pridružila Viberu - pisalo je u notifikaciji.

Da li je produkcija izašla u susret Maji i dozvolila joj da koristi svoj telefon, ili je Majin tata Taki rešio da uključi ćerkin telefon i pozabavi se prepiskama i porukama Filipa Cara za koje Maja tvrdi da ima u telefonu.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59