• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

03.12.2022

15:32

ALEKS NIKOLIĆ I ZORICA OPLELE PO ZADRUGARIMA, PA SE DOTAKLE CARA! On je konjina, nisam mogla da spavam od njega!

Printscreen/You Tube

Rijaliti

ALEKS NIKOLIĆ I ZORICA OPLELE PO ZADRUGARIMA, PA SE DOTAKLE CARA! On je konjina, nisam mogla da spavam od njega!

Podeli vest

Popularna pevačica i učesnica rijalitija "Zadruga 6" , Zorica Marković i njena cimerka Aleksandra Aleks Nikolić sedele su na krevetu i pričale o zadruagrima koji su nemarni i bude ih tokom spavanja.

 U toku razgovora, devojka Dejana Dragojevića je više puta bacila pogled na krevet Filipa Cara, pa je pevačica oplela po njemu.

Foto: Printscreen

Aleks i Zoka

- Koja je to konjina! Juče nisam bila dobro, danas jesam! Na silu sam sebe naterala da procilkurišem, sinoć mi je bio nizak pritisak, legla sam nisam sebi mogla da dođem sebi! Baš mi je bilo loše, molila sam se Bogu da dodjem sebi. Kako Slađana hrče, kao muško, pa to je užas i katstrofa. Ne može da se spava, brate mili kakvi su, mislila sam da ću da umrem!  - rekla je Zorica dok je Aleks gledala u Cara.

Foto: printscreen

Aleks i Zoka komentarišu cimere

I Zvezdan, Ana Spasojević, Sauer stružu ne može da se spava od njih to je haos- rekla je Aleks Nikolić.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija