• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

09.12.2022

13:04 >> 13:19

DEJAN DRAGOJEVIĆ JE BIO OMAĐIJAN, UMALO DA IZGUBI GLAVU! Šok detalji!

Printscreen

Rijaliti

DEJAN DRAGOJEVIĆ JE BIO OMAĐIJAN, UMALO DA IZGUBI GLAVU! Šok detalji!

Podeli vest

Kako su dešavanja u Beloj kući napravila opštu pometnju i poremetila mnoge odnose, Filip i Aleksandra su se pre par dana prvi put poljubili, nakon burne veze u rijalitiju "Zadruga 4", a danas su se se u izolaciji prepustili strastistima, a svoj sud o svemu što se dešava dala je Vesna Vukelić Vendi.

Dejan Dragojević, pobednik "Zadruge 5", javno putem jutjub kanala ostavio je Aleks Nikolić zbog  flertovanja sa muškarcima.

Bivša učesnica "Farme" i pevačica Vesna Vukelić Vendi, prokomentarisala ovaj preokret u Beloj kući pa se dotakla crnr magije.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Dejan i Aleks

Prvo, Dejan je bio pobednik "Zadruge". Drugo, on je bio dečko koji je pet godina bio robotiran i pod najtežom magijom. To se videlo na osnovu one krvave majice i da je bio rob. Nije bio svoj, nije mogao da upravlja svojom glavom. Bio je programiran onako kako ga je njegov dželat programirao. Sve ono što se desilo sa krvavom majicom, koja je hvala Bogu odneta u jednu svetinju, pa kada ga njegov dželat pita: "Gde ti je krvava majica?". Gde se pale one igračke, a ispod tih igračaka možemo samo da pretpostavimo šta se sve nalazi, i tako dalje. - ispričala je Vendi pa je dodala:

Foto: zadruga printscreen

Filip i Aleks

-  On se oslobađa svih tih okova koji su mogli da mu dođu glave i vraća se u neko provobitno stanje. U čitavoj toj sitauciji gde ima čopor iza sebe, zaljubljene neke i to neke koje nemaju sisteme vrednosti, ne znaju ni gde im je mesto ni gde im je vreme. Ogroman pritisak. On osvaja narod, maske padaju i pojavljuje se Aleks koja je tu uzeta od strane njega, za mene je to bilo prelazno rešenje. To se sada potvrdilo. Dejan joj daje 100% šansu i pere je od svih fekalija u kojima je do sada bila. Ne zanimaju me priče Bujanovac i slično, zanimamo šta su ovi na koje je ona nasrtala, tipa Janjuš, Car, Kristijan, rekli o njoj u "Zadruzi". Svi su je ostavili. Izgleda bolje od 95 posto zadrugarki, ali je to toliko nebitno kada je ona u pitanju, jer ona nema nikakav unutrašnji sadržaj. - ističe pevačica i dodaje:

Foto: printscreen instagram

Vendi

- Ona ima površno lukavstvo. Ona je kao avet tumarala dok je Dejan nije uzeo. Nigde nije mogla da nađe uhlebljenje, nije imala nikakvu ulogu, pa joj Dejan daje ulogu. Videlo se po njoj da nema nikakvu ljubav prema njemu, jer je padala u fras, žalila se kod Miće i tako dalje. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj! Osim toga, saopšteno je da će selektor A reprezentacije Dragan Stojković Piksi u subotu nakon utakmice Juventus - Milan održati sastanak sa fudbalerima ta dva tima Dušanom Vlahovićem, Filipom Kostićem, Lukom Jovićem i Jan Karlom Simićem!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija