• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

12.12.2022

08:12

FILIP CAR OTKRIO S KIM PLANIRA OZBILJNU VEZU! Milica, Aleks ili Maja? Momak iz Crikvenice s njom najavio intimne odnose (VIDEO)

PrintScreen/Zadruga Official

Rijaliti

FILIP CAR OTKRIO S KIM PLANIRA OZBILJNU VEZU! Milica, Aleks ili Maja? Momak iz Crikvenice s njom najavio intimne odnose (VIDEO)

Podeli vest

Filip Car od kada je ušao u "Zadrugu 6" ne prestaje da zavodi učesnice rijalitija, te je najpre "pomerio" Maju Marinković koja je do tada uživala sa Bilalom Brajlovićem, a onda je "zavrteo mozak" i Aleksandri Nikolić, dok je učinio da Milica Veselinović odlepi za njim. Car je sada obelodanio s kojom želi vezu i stabilan odnos i na opšte iznenađenje odabrao onu za koju su svi mislili da mu je samo zabava

Filip je u intervjuu Milanu Miloševiću najpre kazao da je tek sada postao svestan toga gde je:

 

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Car otvorio dušu Milanu Miloševiću

- Tek mi sad lagano dolazi do glave da sam u rijalitiju, da sam opet ovde - rekao je Car.

- Zašto su moje prethodne dve sagovornice umirale od smeha kad je rečeno da ćeš oženiti Milicu. Kakav je ono s*ks? - upitao je Milan.

- Njima je smešno, meni nije. Nismo imali s*ks, kunem se u sve na svetu da nismo imali s*ks. Šalili smo se da završim u nju, nismo imali s*ks, ali smo pričali o tome. Stvarno nismo imali s*ks, nije bilo ničeg sličnog - rekao je Car.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Filip Car

- Vidi se da si zadovoljan i da je pored tebe osoba koju zaslužuješ - dodao je Milan.

- Prija mi, ne bih bio toliko prisan da mi ne prija, stvarno mi je dobro - istakao je Filip.

- Zakleo si se Mensuru da ćeš mu j***ti Milicu kad-tad - nastavio je Milošević.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Milica Veselinović

- U svađi, nije zbog toga - odgovorio je Filip.

- Šta ćemo sa tim što je rekla da se dopisivala i sa Matejom i sa Mensurom u vreme kad i sa tobom? - pitao je Milan.

- Nisam znao za to, rekla mi je da sa Mensurom nije imala kontakt. Nije mene to nešto ni zanimalo, rekla mi je da se pojavljivao u Crnoj Gori sa Anđelom na tim mestima. Ni za Mateju. Na dvoje smo se dogovarali da se vidimo par puta, nisam se nikad video. Dopisivao sam se i ja sa dosta njih, a možda njoj rekao da sam samo sa njom. Meni je bitnije što se ovde nije ponašala kako sam mislio da će. Gore mi je to. Sam početak veze je. Lagao bih kad bih rekao da mi se ne sviđa, a lagao bih i kad bih rekao da sam ludo zaljubljen. Nešto između, osetim i strast koja mi je bitna. Jutros zaista nismo imali s*ks, čak nije došlo do još nekih stvari. Imala je šorts, spavaćicu, garantujem da nije skinula. Nismo imali dodire, bar ja nju... - dodao je Car.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Najavio intimne odnose sa Milicom... Filip Car

- Sa Mensurom je spavala treći dan, sa tobom isto, i njemu je tražila da joj pravi dete, kako to? - pitao je Milošević.

- Više je šala bila to. Biće gledaoci upoznati kad budemo imali odnos, imaćemo ga sigurno, u vezi smo, sviđamo se. Ne krijem ništa - rekao je Filip.

- Da li te više s*ksualno privlači Aleksandra ili Milica? - pitao je Milan.

- Drugačije su. Sa Aleksandrom se nisam mogao opustiti, razmišljam o hiljadu stvari, njoj, meni, Dejanu, a sa Milicom je opušteno. Sad, šta će nas prevrtiti u glavi, ne mogu reći. Znaću kako stoje stvari krajem nedelje - rekao je Car.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

S Aleks mu je komplikovano...

- Milica i Aleks kažu da ih posle Milice ne zanimaš - dodao je Milošević.

- Milica je najmlađa, ima najviše šanse da se promeni. Šta da pričam o Maji, pogledam tu i tamo, zaj*bavam se tu i tamo. Ja kuvam, ona je tu. Ja u pušionici, ona je tu. Reći ću iskreno, dobacim, našalim se, nasmejem se, ali ne bih bio sa njom ni za tri života. Maja može da priča šta hoće. Mogu da dokažem večeras da mogu da budem sa njom, ali posle da me zaključate, da me ne ozledi. Maja mi je kao Miljana. Ljut sam na nju, svašta je iznela na konto mene, a opet: "Gde si, Miljo?". Ne bih bio baš prijatelj ludilo, ali ne bih da je imam za neprijatelja, tako isto i Maja - istakao je Filip.

- Marko Marković kaže da će te uramiti - nastavio je Milan.

- Ne znam šta kaže, ali vidim da je prilazio Milici otkad sam ušao u kuću. Video sam i na onom klipu. Ona ostane tu, ali izbegne. U više navrata sam video da on priđe, da dobaci - rekao je Car.

- Da li si se ogrešio o Aleksandru? - pitao je Milošević.

- I jesam i nisam, ali ne opterećujem se ni sa Aleksandrom, ni sa Majom, ni sa Milicom. Ja znam da mogu da budem sa Majom. Da hoću, direktno bih prišao Maji. Ona sedi sa Zolom, priča kao o Bilalu, a pokazuje da priča o meni. Kao šta je ovo sad, kao za Bilala, a znam šta radi, šta oseća, sve kod Maje. Nek ljudi misle šta hoće. U Milicu se nisam zaljubio, ali prija mi. A za Maju nek se tumači, sad ću da bežim od nje. Prija mi zaj*bancija sa njom, ali normalna - odgovorio je Filip.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Malo grli Aleks, malo ljubi Milicu... Car

- Kako to da grliš, ljubiš Aleksandru dok spava, a onda ovako? Da li si pobegao od nečega? - pitao je Milan.

- Ne mogu da idem u nešto što znam da će da me košta. I mene i nju. Rekla mi je da nije veza kako je predstavljala, da se nije baš osećala... I prošle godine sam pričao, bolje ja da ne progovorim... Ja sve te devojke znam kao lektiru. Kao sad Maju, tako i prošle godine za Aleksandru. Zamisli da sam rekao da radi neke stvari, da se zavozala sa Dejanom. Mi imamo svadbu, ona mi zapuca žito u facu. Sve sam znao. Kao što znam za Maju, da kažem sad rečenicu, da se rasplače ili nasmeje... - odgovorio je Car.

- Za koga su tvoji, šta misliš? - pitao je voditelj.

- Nisu ni za jednu. Aleks se promenila, ali malo joj fali da se vrati na staro ponašanje. Jesam ja zaj*bao malo. Prošle godine sam se toliko napatio, ništa ne gledam istim očima. I u ovoj vezi ću biti dok mi je dobro, kad ne bude, izlazim iz toga. Dobro mi je, paše mi Milica. Ima tu mladalačku energiju - rekao je FIlip.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija