• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: paparazzo

25.12.2022

11:25

ANĐELINA PORODICA PROTIV VEZE SA SLAVNIĆEM! Neće da čuju za njega!

printscreen

Rijaliti

ANĐELINA PORODICA PROTIV VEZE SA SLAVNIĆEM! Neće da čuju za njega!

Podeli vest

Zvezdan Slavinić i Anđela Đuričić priznali su svoje emocije, ali su istakli da se između njih ništa konkretno neće desiti isključivo zbog njene porodice. Sin čuvenog košarkaša Zorana Moke Slavnića je zbog bliskosti sa zadrugarkom iz Herceg Novog ostao bez nevenčane supruge Ane, koja je javno rekla da ne želi pomirenje, dok Anđelini roditelji neće da prihvate Zvezdanovu i njenu ljubav.

Ovim povodom oglasila se Anđelina drugarica iz Herceg Novog, koja je rekla da se njenoj porodici ne dopada što je Zvezdan dosta stariji i što je javno obrukao nevenčanu ženu.

- Anđela je počela da se zaljubljuje, ali zbog cele situacije mora da povuče kočnicu, a teško joj je. Poznajem je dobro i skoro je nisam ovakvu videla, ona pored Zvezdana cveta. On je neko ko je stariji i ko je autoritet, i vrlo lepo je kontroliše. Sve bi bilo super, pa čak i ta neka razlika od dvadeset godina mogla bi da se zanemari, ali on ima kući ženu. Njena porodica je patrijahalna i oni nikako ne podržavaju to da im Zvezdan bude zet. Niti oni veruju u priču da ga je žena ostavila. Realno, ona ga ostavila, a onda ga kao podržava, ništa tu nikome nije jasno. Ne poznajem čoveka i ne mogu da pričam o njegovim emocijama, ali o Anđelinim mogu i jasno je kao dan da se zaljubila - priča Anđelina drugarica i dodaje:

Foto: Printscreen

Anđela Đuričić

- Kada sam ih videla na "Zadrugoviziji", ona je cvetala, onaj njen osmeh i kad pogleda u njega, cakle joj oči. Međutim, opet kažem, njena porodica ne želi da prihavti to da se ona može zaljubiti u mangupa poput Zvezdana. Dolaze joj mama i tata za Novu godinu, verujem da će joj skrenuti pažnju. Znam da njenima nije svejedno, jer ne znaju ko će Zvezdanu doći, ako se žena pojavi biće baš čupavo, a to će i Anđelu da razočara, iako ona ni ne zna da se Ana oglašavala i da je rekla da prekida sa Zvezdanom - završava njena drugarica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

IZ AVIONA SE VIDI DA IMAJU EMOCIJE... Moka Slavnić se oglasio nakon Zvezdanovog priznanja da ima emocije prema Anđeli!
Rijaliti

IZ AVIONA SE VIDI DA IMAJU EMOCIJE... Moka Slavnić se oglasio nakon Zvezdanovog priznanja da ima emocije prema Anđeli!

Zvezdan Slavnić danas je tokom proslave Nikoljdana otvorio dušu Jovani Tomić Matoroj o emocijama prema Anđeli Đuričić od koje se ne odvaja, iako je u "Zadrugu" ušao kao zauzeti muškarac, koji kod kuće ima dugogodišnju emotivnu partnerku Anu. Njegovo priznanje je prokomentarisao i njegov otac, Moka Slavnić, koji se slaže da između njegovog sina i Anđele postoje emocije...

19.12.2022

20:57

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija