• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

25.12.2022

17:08

OTKRIVENO SVE O DEVOJCI DEJANA DRAGOJEVIĆA! Sudila se s Majom Marinković, a ovako govori o vezi s pobednikom "Zadruge"!

Instagram prntscreen

Rijaliti

OTKRIVENO SVE O DEVOJCI DEJANA DRAGOJEVIĆA! Sudila se s Majom Marinković, a ovako govori o vezi s pobednikom "Zadruge"!

Podeli vest

Nova devojka Dejana Dragojevića, voditeljka Tamara Galijano, nije tako nepoznata javnosti, a u žižu interesovanja najpre je dospela kada su Maja Marinković i njen otac Taki pokrenuli tužbu protiv nje

Dejan je prvi postavio fotografiju na kojoj su se videle samo ruke njegove nove izabranice, a ubrzo je otkriveno da to ipak nije Dalila, već Tamara. 

Foto: Instagram/printscreen

Tamara Galijano

Galijanova je bila poznata i pre ljubavne priče sa pobednikom "Zadruge 5", Dejanom Dragojevićem. Javnost je pamti po sukobu sa ocem Maje Marinković, Takijem.

Do sukoba je došlo kada je otac Maje Marinković, Taki Marinković rešio da tuži voditeljku jutarnjeg programa "Red" televizije, jer je je na specifičan način komentarisala ponašanja njegove ćerke i novopečenog zeta Bilala Brajlovića.

Foto: printscreen

Taki ne da na ćerku... Maja i Bilal

Takija je to duboko povredilo budući da je shvatio kao insinuaciju da su bili intimni, zbog čega je rešio da podnese tužbu. Marinković se nakon javnog prepucavanja, sreo sa voditeljkom tokom gostovanja na Red televiziji, gde je demonstrativno napustio studio kada ju je ugledao, ali naposletku ipak su uspeli da smire strasti i da pronađu zajednički jezik.

Foto: printscreen

Dejan odmah objavio fotku s Tamarom

A Tamara je i potvrdila vezu s Dejanom i odmah opisala kakav im je odnos:

- Ne znam stvarno kako ste to uspeli da saznate, ali imate tačne informacije. Istina je da smo Dejan i ja na početku jedne lepe priče. Varnice su sevnule na prvu, kao što možete da vidite na snimku, koji je nastao krajnje spontano. Volim frajere koji ne kalkulišu. Dejan je na sve načine pokušavao da dođe do mene i uspeo je. Od četvrtka se ne razdvajamo, toliko smo se smejali kad su ljudi pomislili da je na snimku na kome se vide naše ruke - Dalila. Kakva crna Dalila, ona je davna prošlost! Dejan je pravi džentlmen. Žao mi je samo što je do sada pravio katastrofalne izbore kada su žene u pitanju. Ovog puta je napravio pravi izbor. Videćemo koliko će sve ovo trajati, ali važno je da se zna da je sada Dejan - zauzet dečko - priznala nam je Tamara.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija