• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

01.01.2023

11:00

NAJVEĆE ZADRUGARSKE SVAĐE I TUČE U 2022. GODINI! Ovi okršaji su ŠOKIRALI REGION!

printscreen

Rijaliti

NAJVEĆE ZADRUGARSKE SVAĐE I TUČE U 2022. GODINI! Ovi okršaji su ŠOKIRALI REGION!

Podeli vest

Zadrugari ne uspevaju uvek da pronađu zajednički jezik i da diplomatskim putem reše svoje nesuglasice, pa se nekada svađa pretvori u žestok fizički obračun

U godini na izmaku bilo je nekoliko tuča koje će gledaocima ostati u sećanju, a neke od njih su mogle da se završe sa ozbiljnim posledicama.

Dejan Dragojević, Dalila Dragojević i Filip Car

Nova godina u "Zadruzi 5" započela je prilično turbulentno, a ljubavni trougao, čiji su akteri bili Dejan, Dalila i Car, bio je u žiži interesovanja javnosti.

Dejan je oprostio Dalili prevaru sa Filipom, ali su nakon incidenta koji je nastao tokom proslave Srpske nove godine bivši supružnici zauvek završili svoju ljubavnu priču.

Foto: Printscreen

Dejan Dragojević je bio potpuno krvav nakon što je sebi razlupao čaše o glavu

Naime, Dalila i Car su se žestoko sukobili u pušionici. Tokom svađe Filip se Dragojevićki unosio u lice i pretio da će da napravi haos ako plače zbog njega, kako je govorila. Dalila se pravdala, dok je Dejan sve to gledao iza ćoška. U jednom trenutku, Dragojević je izgubio kontrolu, pokušao da priđe i razdvoji ih, ali s obzirom na to da su ga zaustavili zadrugari. Dejan je bes ispraznio tako što je počeo da urla i razbija sebi čaše o glavu. Za samo nekoliko sekundi bio je potpuno krvav.

Foto: Printscreen

Dejanova majica je bila natopljena krvlju...

Dejan je počeo da urla na Dalilu koja je plakala, a obezbeđenje ga je hitno izvelo iz "Zadruge" kako bi mu u Urgentnom centru ukazali pomoć.

Njegov nervni slom ostao je upamćen kao jedan od najvećih u istoriji rijaliti programa, a Dejan je nakon ovog incidenta neko vreme posećivao psihijatra.

Kristijan Golubović, Emil Kamenov i Uroš Ćertić

Kristijan i Emil su rešili da se fizički obračunaju sa Urošem Ćertićem, kaskaderom koji je poznat kao veliki provokator.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Kristijan Golubović i Emil Kamenov napadaju Uroša Ćertića

Naime, Uroš je danima peckao cimera Adama Labunskog, dok se Kristijan trudio da ga zaštiti. Međutim, Goluboviću je jedan dan pala roletna, pa je nasrnuo na Ćertića sa leđa, i počeo da ga udara pesnicama. U tuču se uključio Emil Kamenov koji je iskoristio priliku da iskali svoj bes zbog višednevnih provokacija od strane Ćertića.

Nakon skandaloznog okršaja, Kristijan i Emil su završili u policiji, a pored toga su diskvalifikovani i kažnjeni novčanom kaznom u iznosu od 50.000 evra.

Maja Marinković i Uroš Ćertić

Starleta je poznata kao neko ko je više puta nasrtao i na muškarce, a jednom prilikom je rešila da se obračuna i sa Urošem Ćertićem i gađa ga šoljom.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Maja Marinković je gađala šoljom Uroša Ćertića

Naime, Maja je saznala da je Uroš ogovarao i izjavio da je nemoralna. Ušli su prvo u verbalni okršaj, a kada je Ćertić opsovao Marinkovićkinog oca Takija, starleta ga je udarila šoljom.

Uroš je nakon Majinog nasrtaja tužio zadrugarku, a kakav će biti ishod suđenja, ostajemo da vidimo.

Marko Osmakčić i Viki Mitrović

Tokom prethodne godine imali smo priliku da vidimo priličan broj ljubavnih svađa, ali se čini da su Marko i Viki bili "najredovniji", a jednom prilikom se njihov sukob završio nasilnim putem.

Naime, Osmakčić i Mitrovićeva su se posvađali tokom emisije "Pitanja gledalaca", a on je otišao u garderober kako bi napravio mali predah i smirio se. Međutim, za njim je odmah doletela besna Viktorija koja je počela da mu zamera njegovo ponašanje, pa je par nastavio svađu.

Foto: Printsceen

Marko Osmakčić i Viktorija Mitrović

U jednom trenutku Marko je počeo da davi i udara Mitrovićevu dok je ona urlala i plakala.

Foto: Printsceen

Marko Osmakčić udara Viki

Nakon što ju je izudarao, Osmakčić je bacio Mitrovićevu na pod, a kada su Sandra Rešić i Mina Vrbaški shvatile šta se dogodilo, odmah su prišle da pomognu Viki.

Foto: Printsceen

Marko je Viktoriju bacio na pod

Par je nakon ovog incidenta raskinuo, ali se već za nekoliko dana našli u istom krevetu.

Nenad Macanović Bebica i Lazar Čolić Zola

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su pre par dana obnovili vezu, a Nišlijkin bivši dečko Bebica još jednom će morati da gleda kako Miljana uživa u zagrljaju drugog muškarca.

Tenzije između njega i Zole traju od trenutka kada su se upoznali, ali su se tek skoro obračunali fizički.

Foto: Printscreen

Miljana se valja po betonu i plače...

Do svađe je došlo nakon što je Miljana proglašena za najnečasniju osobu u rijalitiju, zbog čega je Kulićeva izašla napolje i počela urla i valja se po betonu.

Bebica je sve vreme bio pored nje, dok je Zola nastavljao da provocira. U jednom trenutku, Macanović je pobesneo zato što Čolić nije hteo da se skloni od njih, pa je skinuo bubicu i iz sve snage zamahnuo i udario Zolu.

Foto: Printscreen

Nenad Macanović Bebica i Lazar Čolić Zola

Obezbeđenje je odmah reagovalo, pa se srećom nije desio veći okršaj, ali je ova svađa ipak prilično šokirala gledaoce s obzirom na to da je Bebica poznat kao tiha i smirena osoba koju ništa ne može da izbaci iz takta, čak ni Miljana Kulić. Od njega sigurno niko nije očekivao da napadne prvi, ali su se gledaoci ipak prevarili.

 

Anu Jovanović je pretukao bivši dečko

Zadrugari i zadrugarke nažalost imaju problema i van zidina rijalitija. Naime, u novembru je na društvenim mrežama osvanuo video snimak zadrugarke Ane Jovanović koju je bivši dečko Nikola Ilić izudarao i sve to snimio i postavio na internet.

- -Pljuni ku*vu, vidi kurvu, je*o te Filip Car, je*o te Filip Đukić- govorio je Nikola, a Ana je otkrila da joj je Ilić oteo telefon i postavio sve na društvene mreže.

- Našla sam se sa njim da mi vrati moj automobil koji mi je ukrao, oteo mi je moj telefon napravio onaj snimak, uradio šta je uradio i pobegao iz kola sa sve mojom telefonom, a i ključem od istih kola. Dovezla sam se do salona kako bih uzela telefon i pozvala nekoga da mi pomogne, pozvala sam naravno prvo svoju porodicu - rekla je tada Ana koja je tvrdila da dok snimak nije dospeo u medije nije ni znala da je objavljen:

- Da je snimak objavljen nisam znala posto nisam imala telefon nisam mogla ni da vidim šta se na mrežama dešava, Instagram mi je on hakovao, promenio ime, brisao slike, okačio onaj stori, otpraćivao ljude…i Bog zna šta sve - rekla je Jovanovićeva.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Politika

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Srpska lista saopštila je danas da paljenje automobila radniku opštine Privremenog organa Opštine Leposavić Ivanu Petroviću predstavlja nastavak piromanskih napada na časne Srbe na severu Kosova i Metohije "u režiji poslušnika i miljenika" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija" na teritoriji opštine Leposavić, koju, kako navode "hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima".

18.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!
Fudbal

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!

Odigrani su revanš mečevi četvrtfinala Lige šampiona, nakon čega smo saznali imena četiri preostala kluba koja će se boriti za najvredniji trofej u evropskom klupskom fudbalu. Pored toga, eliminacija Arsenala od minhenskog Bajerna imala je za posledicu to da engleski velikan neće igrati na Svetskom klupskom prvenstvu 2025. godine! Umesto "tobdžija" tamo će se naći austrijski Salcburg za koji nastupaju trojica srpskih fudbalera! Nema sumnje da će domaćim ljubiteljima fudbala reformisano takmičenje biti vrlo interesantno, jer će na njemu nastupiti veliki broj srpskih igrača!

18.04.2024

14:48

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija