• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

03.01.2023

11:17

JOVANA JEREMIĆ PROGOVORILA O POMIRENJU SA MAJOM MARINKOVIĆ! Pomenula i osobu zbog koje su se posvađali

Instagram/printscreen

Rijaliti

JOVANA JEREMIĆ PROGOVORILA O POMIRENJU SA MAJOM MARINKOVIĆ! Pomenula i osobu zbog koje su se posvađali

Podeli vest

Jovana Jeremić je progovorila o pomirenju sa starletom Majom Marinković. Voditeljka Pinka je sinoć ušla u "Zadrugu"

Jovana i Maja su zakopale ratne sekire, izgrlile su se i izljubile kao da nisu pre nekoliko meseci bile u žestokoj svađi, zbog koje je Jeremićeva čak bila i u policiji. 

- Verujem da je naše pomirenje izazvalo pažnju, možda i veću nego naš javni sukob. To nije planirano, desilo se spontano i ja sam to prihvatila. Takođe verujem da je Maja dovoljno inteligentna da stavi tačku na prošlost i da je konačno shvatila da ne treba da se sukobljava sa mnom. Osim toga, ona možda i ne bi ulazila u problem sa mnom da nije imala lošeg savetodavca. Problem među nama je izazvala ženska osoba koja ne može da se pomiri sa tim da ne postoji od onog trenutka kada ja uđem u prostoriju. To konstantno poređenje sa mnom nikome nije donelo ništa dobro. Žena treba da bude ono što jeste i da se nikada ne poredi ni sa kim. Inače dođe do toga da joj život prođe u pravljenju spletki drugima. Maja je bila žrtva toga, ali drago mi je da se slegla ta prašina i da smo zatvorile tu temu - navodi voditeljka koja je stavila tačku na javne ratove sa drugima. 

Foto: printscreen

- U ovoj godini više neću da se svađam. Apsolutno me ne interesuje da li će neke starlete da se kače na moje ime. Ne planiram da vodim te ratove jer sam uspela da se izborim za sebe i zasluženu visoku poziciju u društvu. Izborila sam se sama, postala sam slavna zvezda i neću odgovarati na tuđ pokušaj kačenja za moje ime. Nikome više neću pružiti zadovoljstvo da profitira od mog imena koje je komercijalano i za koje znaju da donosi lovu i čitanost - navodi voditeljka, pa istakla da joj je u Beloj kući bilo izuzetno prijatno. 

- Lepo su me prihvatili i dočekali. Baš mi je bilo lepo. Zbog obaveza u jutarnjem programu ne bih mogla da se prihvatim obaveze da vodim program u Zadruzi, ali bih mogla da ulazim jednom mesečno i pročešljam aktuelne teme sa rijaliti učesnicima. Mislim da bi to bilo vrlo interesantno i gledano - kaže Jovana koja poslednjih dana ima zdravstvenih problema sa glasnim žicama.  

- Planiram lekarsku kontrolu zbog problema sa glasom kako bih ustanovila da li je radno pucanje glasa ili nešto drugo. Iako radim punom parom, imam formulu po kojoj funcionišem. Spavam više puta po dva sata i mogu vam reći da je ta formula odlična - završava Jeremićeva.  




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goran

pre 1 godinu

Jovana je starleta No1.....svi oatali su drug klasa. Svojom emisijom samo dize.....dize cenu! Svakako, ,,intelektualna,, starleta, to mu dogje kako all inclusive, hahhaha

cccc

pre 1 godinu

Zašto ne objavljujete komentare kad ste dali tu mogućnost?

JOVANA I MAJA SE ZAGRLILE USRED BELE KUĆE! Marinkovićeva bila osumnjičena zbog pretnji Jeremićevoj, sada "zakopale ratne sekire"! (VIDEO)
Rijaliti

JOVANA I MAJA SE ZAGRLILE USRED BELE KUĆE! Marinkovićeva bila osumnjičena zbog pretnji Jeremićevoj, sada "zakopale ratne sekire"! (VIDEO)

Jovana Jeremić sinoć je ušla u "Zadrugu 6" i odmah napravila pravu pometnju, a sa mnogim svojim starim znancima se pozdravila. I dok je bilo očekivano da se pozdravi sa majkom i ćerkom Marijom i Miljanom Kulić, ali i Ivanom Marinkovićem s kojim je bila deo drugog rijalitija, kao i sa Zoricom Marković, potpuno je šokantno bilo to što se pozdravila i sa Majom Marinković

03.01.2023

08:48

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17