• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: TAMARA MATIĆ

04.01.2023

08:00

POBEDNIK "ZADRUGE " REŠIO DA OKRENE NOVI LIST U ŽIVOTU! Ženim se i pravim decu!

Informer

Rijaliti

POBEDNIK "ZADRUGE " REŠIO DA OKRENE NOVI LIST U ŽIVOTU! Ženim se i pravim decu!

Podeli vest

Dejan Dargojvić odlučio je da se oženi i pravi decu! Pobednik "Zadruge 5" kaže da ga Aleks Nikolić i Dalila Dragojević, koje su ga ostavile zbog Filipa Cara, ne interesuju i da je konačno našao pravu devojku!

On praznike provodi u Crnoj Gori s bratom Davidom Dragojevićem, s kojim nije razgovarao dok je bio s bosanskom starletom. Dok daje intervjuu za naš list i otkriva planove za 2023. godinu, sve vreme mu prilaze obožavateljke i mole ga da se fotografiše s njima.

Foto: Informer

Dejan i David
 

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

Stavio tačku
Ako ikad pozovem Dalilu, nek mi se sve osuši i nek me stignu sve moguće kletve
Dejan Dragojević

Da li si razočaran u ljubav ili i dalje veruješ u brak?
- Mnogo sam se zaljubio! Nenormalan sam kad nekog zavolim i to mi ne valja. Nadam se da će razvod od Dalile konačno biti gotov i da ću se ove godine ponovo oženiti. Voleo bih da u 2023. dobijem dete! Imam novu devojku, iz Beograda je i nije poznata javnosti. Ne prati rijaliti i ima stalan posao.


Braća u provodu
David i ja se ludo provodimo u Crnoj Gori, ali mi nedostaje devojka
Dejan Dragojević


U Budvi si s Davidom. Da li ti nedostaje devojka?
Da. Ludo se provodimo, ali mi fali devojka. Nije došla u Crnu Goru sa mnom, jer je krijem od javnosti. Živi normalan život i ne želi da bude u medijima. Petljao sam se sa pogrešnim devojkama, konačno sam našao pravu.  
Menadžer Saša Mirković, koji sarađuje s tvojom bivšom ženom, najavio je da se snima serija "Zabranjena ljubav" zasnovana na tvom i Dalilinom životu...
- Ma, to je smešno! Moja prošlost jeste interesantna, ali pojedinci pokušavaju da preko mene naprave marketing. I da se ne lažemo, mene niko ne bi mogao da oglumi. Ni Miloš Biković, ni Arnold Švarceneger....


Volim Natašu Bekvalac

Novu godinu si dočekao uz Natašu Bekvalac. Koja ti je njena pesma omiljena?
- Sve! Napio sam se kao pas, zvao devojku i puštao joj na spikerfon kako Nata peva. Super sam se proveo.


Znači li to da Dalila pravi marketing preko tebe?
- Ne znam ko to radi, ali mene ta serija ne interesuje. Ja sam je preživeo! 
Da li ti se desilo kad te u kafani pogodi pesma da poželiš da je pozoveš?
- Daleko bilo! Ako to uradim, nek mi se sve osuši! Ma nek me stignu sve moguće kletve. Presekao sam za sva vremena s njom.

Kako ti se čini veza tvoje bivše devojke Aleks Nikolić i Filipa Car?
- Ne zanimaju me! Ne pratim rijaliti.


Rijaliti me više ne zanima

Da li ulaziš u "Zadrugu"?
- Rijaliti me ne zanima, prešao sam igricu! Kad bih ušao, bio bih dominatniji od svih učesnika zajedno. 


U prethodnoj godini si preživeo velike lomove. Da li si potražio pomoć psihologa da bi ih prevazišao?
- Ne. David i porodica su moja terapija! Lepi Mića mi je lepo rekao da će sve doći na svoje čim stignem kući. Tako je i bilo. 
Ko će po tvom mišljenju da pobedi u "Zadruzi 6"?
- Ili neko ko bude naknadno ušao ili Ivan Marinković. Aktivan je u rijalitiju, imao je turbulentan život, koji je uspeo da sredi. Pritom, ima devojku i veran joj je. Svi ostali su prc parada! - rekao je Dejan Dragojević.

Foto: Printscreen/Instagram

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija