• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer/D.S.

04.01.2023

22:23

TAKI PROKOMENTARISAO ZBLIŽAVANJE MAJE I MIKICE Marinković spremio Bojaniću poklon: Maja zna da rasturi brakove, ali...

printscreen

Rijaliti

TAKI PROKOMENTARISAO ZBLIŽAVANJE MAJE I MIKICE Marinković spremio Bojaniću poklon: Maja zna da rasturi brakove, ali...

Podeli vest

Već danima unazad, u Beloj kući komentariše da su Mikica Bojanić i Maja Marinković u veoma prisnom odnosu, o čemu su danas i pričali u radio emisiji "Amnezija".

Radomir Marinković Taki se ovim povodom oglasio i na samom početku otrkio kako gleda na Majino i Mikicino druženje.

Foto: printscreen

Radomir Taki Marinković

- Mikica je jedan domaćin čovek koji je oženjen, videli smo kakve emocije gaji prema svojoj deci i ženi, video sam kako je plakao. Tako da, imao je sve najlepše da kaže. Ipak je bio tata kada se Maja udavala, ona ga je izabrala za oca, jer ima poštovanje prema Milošu Bojaniću, koji je podržao Maju i kada je ulazila. To je čista glupost! Tamo je zatvoren prostor, mora tamo neko s nekim da se druži, ali čim si s nekim malo blizak, ispada da neko nekoga muva. Razumem ja to, ali od tog posla nema ništa. Sad ću da mu pošaljem poklon, kupio sam njemu, Jeleni i Slađi sada za Božić - rekao je Taki.

Kako se priča da je Bojanić malo navalentniji, Marinković je i na ovo imao komentar.

- Jao nije, kad bi mene videli ja se svaki dan glrim i ljubim sa drugim devojkama. Tamo je zatvoren prostor. On je oženjen ima troje, četvoro dece. Pogotovo što je dobio i instrukcije od oca da bude uz Maju. Od prvog dana je on pokazao da je Majin prijatelj. Sećamo se kad je Maja bila za mis, on joj je odmah da desetku. Maja zna da rasturi brakove, nije ništa sporno (smeh), ali ovde tu nema šanse - istakao je Majin otac.

Foto: Printscreen

Maja Marinković i Mikica Bojanić

Na pitanje da li misli da će ovo, kako on kaže, prijateljstvo opstati i nakon rijalitija, Taki je imao da kaže.

- Prijateljstvo? Zašto da ne, zašto ne bi popili kafu kad smo u Novom Sadu, da odem kod Miloša Bojanića da letujem u njihovim apartmanima. Znam da je skoro, kod Dušice, on je pohvalio Maju i napričao je sve, tako da moram da pohvalim i ja Mikicu. Ja sam spremio za njega poklon, a nisam ni znao da će ovolika prašina da se digne oko ovoga - rekao je Taki.

Za sam kraj, Taki je prokomentarisao i odnos Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić, zbog koje je sin proslavljenog košarkaša, Moke Slavnića, ostavio suprugu sa kojom je 15 godina bio u vanbračnoj zajednici.

Foto: Printscreen

Mikica Bojanić i Maja Marinković

- Ja uvek podržavam ljubav, desilo se, vidim da su zaljubljeni. Vidimo šta znači zatvoren prostor. Svi ti tamo komentatori, drvlje i kamenje po Maji kad se smuvala sa Janjušem u trećoj sezoni, a sada ne smeju da udare na Zvezdana. Strahopoštovanje! Onu malu i Maju su rastrgali, krv su pro**šale za crnim stolom, da izvineš... - rekao je Taki, a onda je prokomentarisao ćerkino učešće:

- Mogu da kažem da dobro gura, ništa joj ne zameram, dobro igra igru ove sezone. Sad ću baš da joj napišem čestitku i samo ću da joj kažem da ostavi cigare, nije me poslušala. Ako me ne posluša, nema poklona! Ne može ona da razmišlja o napolju, fokusirana je na rijaliti, to je teško. Mora da bude i doterana i našminkana i sve to - zaključio je Marinković za Pink.rs

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija