• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: KurirInformer/D.S.

08.01.2023

12:35

MUČIM SE DA JOJ KUPIM STAN I SKUĆIM JE, A ONA... Taki očajan zbog Majinog odnosa sa Carem: Taj čovek je MRZI!

Miloš Rafailović/printscreen

Rijaliti

MUČIM SE DA JOJ KUPIM STAN I SKUĆIM JE, A ONA... Taki očajan zbog Majinog odnosa sa Carem: Taj čovek je MRZI!

Podeli vest

Starleta Maja Marinković je pomirenje sa bivšim dečkom Filipom Carom proslavila vrelom akcijom pred kamerama rijalitija "Zadruga 6", a njen otac, Radomir Taki Marinković, razočaran je, ali i uplašen ćerkinim izborom

Filip je Maji i pre i posle intimnog odnosa naglasio da sa njom ne želi vezu, ali s obzirom da su stalno zajedno, pitanje je koliko dugo će njihov odnos zadržati status "prijatelja sa povlasticama".

Foto: Insider/Miloš Rafailović/Antonio Ahel

Taki Marinković, Maja Marinković i Filip Car

Otac Marinkovićeve, čija je veza sa Filipom bila završena njenom diskvalifikacijom iz "Zadruge 5", plaši se da bi mogao da se ponovi isti scenario i veruje da je Caru upravo to i cilj.

Foto: printscreen instagram

Maja Marinković i Radomir Taki Marinković

- Tu vezu ne podržavam i nikad je neću podržati s obzirom da svi znamo kako se to poslednji put završilo. Ta bitanga želi da je diskvalifikuje i to joj jasno i glasno govori već nedeljama. Ona mu je jedina smetnja u planu da se istakne, jer mu ne ćuti - rekao je Taki i dodao:

- Ne znam kako Maja ne vidi da je taj čovek mrzi otkako mu je davnih dana nabila kompleks niže vrednosti. Dok se ja mučim da joj kupim stan i skućim je po izlasku iz rijalitija, ona se zbog nekakvog glupavog dokazivanja vraća čoveku koji joj je najsurovije vređao oca. Sreća, ne gledam rijaliti kao pre, inače ne bih bio među živima - rekao je Marinković.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija