• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer/D.S.

10.01.2023

16:00

VODITELJKA ZBOG DEJANA ZAVRŠILA KOD PSIHOLOGA!? Tamara Galijano dobija jezive PRETNJE, šalju joj ruže sa pramenovima kose...

Printscreen / Instagram

Rijaliti

VODITELJKA ZBOG DEJANA ZAVRŠILA KOD PSIHOLOGA!? Tamara Galijano dobija jezive PRETNJE, šalju joj ruže sa pramenovima kose...

Podeli vest

Voditeljka Tamara Galijano koja je dovođena u vezu sa pobednikom "Zadruge 5", Dejanom Dragojevićem, dobija užasne poruke od njegovih fanova koji joj žele smrt.

Naime, Tamara je u jednom intervjuu u šali potvrdila glasine o vezi sa Dragojevićem, a kada je Dejan izjavio da to nije istina, te da voditeljka laže, njegovi fanovi ne prestaju da joj šalju poruke jezive sadržine.

Izvor blizak voditeljki ispričao je kakve je poruke, ali i kletve Tamara počela da dobija, a na adresu TV Pink stižu joj morbidne stvari poput ruža u koje su uvezani pramenovi kose, zbog čega je Galijanova navodno završila kod psihologa.

Foto: Instagram prntscreen

Tamara Galijano i Dejan Dragojević

- Tamara je strašno loše, ne pokazuje to u javnosti jer se trudi da ostane stamena, ali ono kroz šta prolazi je mnogo strašno. Dobija užasne poruke, bukvalno joj zbog Dejana žele smrt - započinje izvor blizak Tamari.

Ona se baš potresla i požalila se roditeljima, a oni su je odmah odveli kod psihologa da bi popričala sa stručnim licem.

To je trajalo danima, nije izlazila iz kreveta. Tražila je i nekoliko dana da odsustvuje s posla, što su joj omogućili jer se baš loše osećala. Nekoliko da na nije radila, pa je u petak ispričala istinu u vezi s tom situacijom.

Foto: Instagram/printscreen

Tamara Galijano, voditeljka

- Momak je sve rekao time što vređa jednu devojku, ženu, to samo znači da je spreman na sve. Ne bih to više ni komentarisala niti davala na značaju, svako govori o sebi. Istina je da sam bila loše, kolabirala sam, svašta sam dobijala, poruke su katastrofa, to je sadržaj da te uhvati jeza. Ali tu su ljudi koji su mi pomogli da to prevaziđem jer mi je bilo baš, baš teško, pozlilo mi je, roditelji su to rešili - kaže Tamara.

Dragojević: Tamara je medijska prostitutka

Dejan Dragojević oglasio se po pitanju navodne afere s Tamarom Galijano, a u svom snimku je nazvao medijskom prostitutkom: 

Foto: Printscreen/Instagram

Dejan Dragojević

- Stop! Voditeljka i medijska prostitutka nije moja devojka! Devojka koja samu sebe smešta u odnos u kom nije, jer je videla da izlazi na portale, slična je onoj koja radi iste stvari za novac. Samo, u ovom slučaju, novac je medijski prostor. Ćutao sam dva dana, ali znate mene. Ja režem britkom sabljom! Sve je u snimku. Ne diraj mečku - rekao je tada Dejan.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija