• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

10.01.2023

22:06

JANJUŠ IMA NOVU DEVOJKU - Bivši zadrugar fanovima otkrio koliko dugo su u vezi, pa im uputio molbu

Printscreen/Instagram

Rijaliti

JANJUŠ IMA NOVU DEVOJKU - Bivši zadrugar fanovima otkrio koliko dugo su u vezi, pa im uputio molbu

Podeli vest

Marko Janjušević Janjuš, bivši učesnik rijaliti šou programa "Zadruga", na svom Instagram profilu je obavestio pratioce da ima novu devojku i da su u vezi dve nedelje, te ih zamolio da ne šalju poruke koje bi ugrozile njihov odnos

Janjuš je najavio da će sa izabranicom provesti dvanaest sati, te da ne bi želeo da dok je sa njom dobija poruke koje bi mogle da utiču na tok njihove veze.

Foto: Printscreen

Objava Marka Janjuševića Janjuša

 

- Večeras od 20:00h do 08:00h ću biti sa devojkom. Molim vas, ne šaljite mi ništa što bi moglo da utiče na našu vezu i ljubav koju gajimo već 14 dana. Hvala na razumevanju... - stajalo je u opisu fotografije.

Janjuš je ovim javno priznao da se pojavila žena koja mu je ukrala srce, ali pošto je poznat kao veliki šaljivdžija, malo ko je ovu objavu uzeo zdravo za gotovo. Vrlo je verovatno da se bivši zadrugar samo našalio sa radoznalim pratiocima, a šta je istina, ostaje nam da saznamo u danima pred nama.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Naomi Samuel

pre 1 godinu

žao mi je što ovo stavljam na internet, ali nemam izbora. moje ime je naomi, a moj muž se zove samuel, nikad nisam vjerovala u ljubavne čarolije dok nisam upoznala tog dr. APATU, kada sam ove godine posjetila svog prijatelja u izraelu na poslovnom summitu. Upoznao sam čovjeka po imenu dr. Apata koji je bio stvarno moćan, i mogao je pomoći s čarolijama koje bi vratile izgubljene ljubavnike i također pomoći u financijskim problemima, a također pomoći u potrazi za dobrim poslom ili srećom. Sada sam sretan. Svjedočim jer me čovjek za kojeg sam se željela udati ostavio 5 tjedana prije vjenčanja i moj život se okrenuo naglavačke jer je naša veza trajala 6 godina. Stvarno sam ga voljela, ali njegova majka je bila protiv nas i nije imala dobro plaćen posao. Kad sam sreo dr. APATU, rekao sam mu što se dogodilo i objasnio mu situaciju. U početku sam bio neodlučan i sumnjičav, ali sam samo pokušao. I za dva dana, kad sam se vratila u Hrvatsku, nazvao me dečko (sada muž) i došao do mene i ispričao se, te da je sve dogovoreno s njegovom majkom i obitelji i da je dobio novi razgovor za posao, i želi me da se uda za njega. Nisam vjerovala jer je dr. Apata samo pitala moje ime i ime mog dečka i sve što sam htjela. Pa, sada smo sretno u braku i očekujemo našu malu bebu, a moj muž također ima novi posao i život nam je postao puno bolji. kontaktirate dr. APATU: Njegov e-mail je: drapata4@gmail.com Možete ga kontaktirati i putem WhatsAppa / vibera na ovaj broj: (+66 81 302 8552)

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija