• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

13.01.2023

09:42

ANA UZIMA ZVEZDANU POLA ZARADE IZ ZADRUGE! Prevara će Slavnića skupo da košta, oglasio se i advokat!

printscreen

Rijaliti

ANA UZIMA ZVEZDANU POLA ZARADE IZ ZADRUGE! Prevara će Slavnića skupo da košta, oglasio se i advokat!

Podeli vest

Afera Zvezdana Slavnića koji je nevenčanu suprugu Anu prevario sa Anđelom Đuričić u "Zadruzi 6", mogla bi skupo da ga košta iako sa ženom nije bio u zvaničnom braku. A kako tvrdi advokat, Ana bi Zvezdanu mogla da uzme pola zarade i iz rijaliti programa.

Kako spekulišu mediji, Ana koja je veoma ljuta zbog ove javne porevare i činjenice da ju je preko noći zamenio 22 godine mlađom ljubvavnicom, rešila je da sudskim putem zatraži Zvezdanu pola zarade koju će imati po izlasku iz rijaliti programa. 

Foto: zadruga printscreen

Zvezdan prevario ženu sa Anđelom...

- Ana je rešila da doživotno okonča odnos sa Zvezdanom. Ona ne želi više nikakav vid komunikacije s njim, ali ništa manje ni sa njegovim ocem Zoranom Mokom Slavnićem. Svesna je da je Zvezdan papreno naplatio svoje učešće u rijalitiju i da će želeti da s mladom izabranicom troši pare po izlasku u spoljni svet. Stoga je rešila da uzme sve što je njeno, a zakonski joj pripada polovina zajedničke imovine, kao i polovina njegove zarade iz rijalitija - tvrdi dobro obavešten izvor.

Komentar na to d ali ana ima pravo na pola Zvezdanove zarade dala je i advokatica Slavka Babić, koja je objasnila kako funkcioniše podela imovine u slučaju da se rastavljaju vanbračni supružnici. Babićeva ističe da, po pravnom osnovu, Slavnićevoj vanbračnoj supruzi sleduje pola imovine koju su zajedno stekli u proteklih 15 godina, ali i polovina honorara iz "Zadruge".

Foto: Printscreen/Instagram

Anu ne pušta bes...

- U zajedničku imovinu spada ona koju su supružnici/vanbračni partneri stekli radom u toku trajanja bračne/vanbračne zajednice. Pojam rada u praksi se veoma široko tumači. Tipični primeri zajedničke imovine su plata, različiti honorari, prihodi od zajedničke imovine itd. Deobom imovine jasno se definiše, precizira, šta pripada kom bračnom/vanbračnom partneru. Moguća su dva načina deobe imovine: sporazumna deoba imovine i sudska deoba, odnosno podnošenje tužbe radi podele imovine. U konkretnoj situaciji, honorar od rijalitija smatra se zaradom i ulazi u zajedničku imovinu - istakla je Babićeva.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aurora Borealis

pre 1 godinu

I treba da uzme infantu sve sto moze i vise od toga. Jer najgori su ti koji cute, a onda kada se zaljube, krenu da sa pricom da im u tom braku, vezi nista nije valjalo. Sto ovaj robijas nije stao pre zadruge ped svoju partnerku i rekao joj da je vise ne voli i ne zeli da bude sa njom???????

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija