• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

22.01.2023

13:25

DISKVALIFIKACIJA ZA ZVEZDANA SLAVNIĆA!? Zafrljačio bubicu PRAVO U ANĐELU, pa urlao na nju! ISPLIVAO SNIMAK JEZIVE SVAĐE!

Printscreen/instagram

Rijaliti

DISKVALIFIKACIJA ZA ZVEZDANA SLAVNIĆA!? Zafrljačio bubicu PRAVO U ANĐELU, pa urlao na nju! ISPLIVAO SNIMAK JEZIVE SVAĐE!

Podeli vest

Zadrugar Zvezdan Slavnić je preksinoć imao izliv besa prema svojoj devojci, Anđeli Đuričić, na koju je bacio bubicu koja ju je srećom promašila!

Zvezdan je, naime, došao do "tačke pucanja" kada je došao da se izvini Anđeli jer je pokušao da poljubi Aleksandru Nikolić, koja ga je odbila. Međutim, umesto do pomirenja, došlo je do konflikta kada je Slavnić rekao da će napustiti "Zadrugu", zbog čega je Anđela krenula za njim i uzela mu jaknu.

Foto: Printscreen/instagram

Anđela i Zvezdan Slavnić se otimaju oko njegove jakne

Zvezdan je hteo da otme svoju jaknu od nje, pa je zgrabio Đuričićevu i bacio je na krevet, što je izgledalo vrlo nasilno.

Kada mu to nije uspelo, Slavnić je izleteo napolje, a Anđela je krenula za njim, kao i Lepi Mića.

- Budi muško, stani, bar jednom budi muško - govorila mu je Anđela, što je njega dovelo do ludila i krenuo je da urla na nju, a potom i uzeo svoju bubicu i zafrljačio je do te mere da je ona sagla glavu, a Mića je pridržao.

Foto: Printscreen/instagram

Zvezdan je umalo pogodio Anđelu

U nastavku videa se vidi da je nije udario, ali je nastavio da je tera od sebe:

- Beži od mene u p**ku materinu bre više - vikao je.

Šta ja treba da uradim da bi ti bila zadovoljna! Beži od mene bre, tamo, mrš!

- Marš bre više od mene, već si ovo govorila, to si radila više puta, mrš, nisam znao za to - nastavljao je.

- Okej, ali šta? - govorila je Đuričićeva zbunjeno.

Anđela je iz ove svađe izašla nepovređena, ali samo pukom slučajnošću, zato što se na vreme izmakla. 

Gledaoci su na društvenim mrežama odmah iskazali nezadovoljstvo njegovim ponašanjem prema Đuričićevoj i počeli da navijaju za to da se Zvezdan izbaci iz rijalitija, ali na kraju krajeva, ipak niko nije stradao.

Kako je izgledala ova jeziva svađa možete pogledati u videu ispod. 

 

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
srba

pre 1 godinu

Nema za njega diskvalifikacije. PINK je postao utociste bitangi, kriminalaca i nasilnika. Dosao je da se opere i da pokaze ko je stvarno, da nije tacno sto se prica o njemu i pokazao je! Obicna bitanga i nasilnik!

Miki

pre 1 godinu

Kriminalac zabranio dalji rad Zadruge. I to se toleriše.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija