• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

22.01.2023

18:08

Ana se potpuno slomila, progovorila o Zvezdanu i o njihovoj ljubavi, a zbog ovih reči Moki neće biti dobro! On je izgubio kodeks, poštovanje i čast!

Prntscreen

Rijaliti

Ana se potpuno slomila, progovorila o Zvezdanu i o njihovoj ljubavi, a zbog ovih reči Moki neće biti dobro! On je izgubio kodeks, poštovanje i čast!

Podeli vest

Nevenčana supruga Zvezdana Slavnića Ana otkrila je da joj je jako teško da gleda bivšeg za kog tvrdi da je izgubio čast, pa je priznala da je ponosna na svoje suze.

Ana tvrdi da je Zvezdan ispao nekorektan prema njoj i da je najviše od svega boli njegova izdaja, da je taj čin mnogo jači od same prevare.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

 

- Teško mi je da gledam sve. Toliko imam emocija, mislim da mojih 13 godina je najmanje u ovom smislu, prevara. Nije mene zabolela prevara, mene su zabolele druge stvari. Šta znači imati kodeks, poštovanje i čast? On je to izgubio, a za njega sam sve ove godine bila. Rekla sam da neću da brišem suze, jer sam ponosna na njih. Biće sve bolje, a za sve je potrebno vreme. Mislim da nisam jedina žena koja ovo prolazi i želim da se zahvalim svim ženama koje su mi slale beskrajan broj poruka. Uz njih mi je bilo lakše, kao nisam sama. Ja mislim da se čistim i treba da plačem. Ovo nije slabost, ovo nije hrabrost - rekla je Ana, pa je otkrila šta misli o Moki Slavniću.

Foto: Prntscreen

Ana, Zvezdanova nevenčana supruga

- Što se tiče Moke, mogu da kažem jednu rečenicu, što se tiče mene on je veliki sportista, što se tiče toga kakav je čovek Zoran Moka Slavnić, za mene je nula. Pitanje je da li je bitnije biti bolji čovek ili sportista? Dovoljno sam rekla - ispričala je ona za Premijeru. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 1 godinu

U pravu si, jadan je otac koji ima takvog sina a još je jadniji sin koji ima takvog oca, ???

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija