• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

28.01.2023

11:10

ŠOKANTNA IZJAVA MOKE SLAVNIĆA: Zvezdan se ne plaši da ponovi krivično delo!

printscreen

Rijaliti

ŠOKANTNA IZJAVA MOKE SLAVNIĆA: Zvezdan se ne plaši da ponovi krivično delo!

Podeli vest

Sinoć je u rijaliti "Zadruga 6" ušla Ana Ćurčić, bivša nevenčana supruga Zvezdana Slavnića, a Zoran Moka Slavnić, njegov otac, u intervjuu sa Jovanom Jeremić otkrio je Anine namere!

Moka je prokomentarisao Anin ulazak i njenu želju da "uništi" Zvezdana.

Foto: printscreen

- To je ego koji je malo srušen, njena osveta. A to da malo dete ide u ćošak... Ana ima sreće što Zvezdan ima veliko srce. Najavila je da će ga uništiti, ali sitna je ona riba da bi uništila Zvezdana. On je emotivan, a ona na to ide. Ono što smo videli sinoć, to je jedan od najgorih mogućih poteza kad bivši partner počne da iznosi prljav veš. Ako ti nije bio dobar, što ga nisi ostavila? - rekao je Slavnić i rekao da ne razmatra ulazak u rijaliti:

- Ne, ne mogu sebe da zamislim tamo. Da nisam olimpijski šampion, možda... Sramota bi bilo da uđem.

Moka je Jovani potvrdio navode da Ana čuva Zvezdanovu majku, tj. Slavnićevu bivšu ženu.

- Istina je. Za to može da joj se zahvali do groba, ali ako nema emocije prema njoj, džaba sve... 

Zoran je istakao da njegov sin ima dosta kvaliteta.

- Zvezdan je hrabar, to nam je zajedničko. Hrabar, pravdoljubiv, svaka žena bi volela da ima takvog zaštitnika. To su divne osobine. Strašno je adaptivan. Ali je opasno što ga ne plaši da ponovo učini neko krivično delo - zaključio je on.

Moka je rekao da Anu gleda kao svoju ćerku i ne smeta mu ako uzme prvo mesto, ali veruje i da njegov sin može daleko da dogura.

- Gledam je kao da mi je ćerka koja me uvredila, ako Zvezdan ostane a nikoga ne nokautira, zvezdan može daleko da dogura. Interesantno je samo dok su njih dvoje unutra. A što se mene tiče, neka uzme prvo mesto.

O Mariji Kulić, koja je kritikovala Zvezdanove postupke u rijalitiju, nije imao lepe reči.

- Ne smeta mi što se Marija Kulić javlja, nego zato što je klimakterična žena koja krešti, a dželat je svoje rođene ćerke. Drži moralni kod, izbacila grudi i gleda u Bebicu. Ali neću te optužbe da iznosim, više volim sa argumentima da se bavim. Da uđem rastavio je na proste činioce. Sa operacionog stola je gurnula ćerku u rijaliti! Miljana je belo roblje.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nada

pre 1 godinu

To sto si ti Slavnic - bio nekada stidi se sina kriminalca i psihopate koji je dosao da j.be devojku koja mu cerka moze biti i uz to preti svima samo pokazuje koliko ste vi kao porodica bolesni! Nezrelog sina u ludaru pod hitno !

Suzana

pre 1 godinu

Ovo je strasno! Da li to znaci da se ovoj zeni preti ubistvom?Bolestan naslov,odvratno mi je da citam te bljuvotine.Oca znam iz detinjstva,sa treninga u Zvezdi,bio je uvek drzak i bezobrazan,uzasno!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59