• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

28.01.2023

22:19

KRAJ! ZVEZDAN OSTAVIO ANĐELU ZBOG ANE! Slavnić saopštio Đuričićevoj loše vesti, ona preplakala! (VIDEO)

PrintScreen/Zadruga Official

Rijaliti

KRAJ! ZVEZDAN OSTAVIO ANĐELU ZBOG ANE! Slavnić saopštio Đuričićevoj loše vesti, ona preplakala! (VIDEO)

Podeli vest

Ulazak Ane Ćurčić u "Zadrugu 6" promenio je odnos Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnća iz korena, te je on odlučio da ostavi svoju 23 godine mlađu devojku.

Naime, Zvezdan je u izolaciji odlučio da stavi tačku na odnos sa Đuričićevom što je nju dovelo do potpunog rasula.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Anđela i Zvezdan

- Razmišljao sam i odlučio da se povučem. Biće provokacije sa njene strane i prema tebi i prema sebi i ja ne želim nikome, ni sebi, ni tebi, ni njoj da napravim problem. Ako me voliš kako kažeš da me voliš, volećeš me i za pet meseci kad izađemo odavde. Ja ne znam kako ću raditi bilo šta ako mi je tu neko sa kim sam bio 15 godina. Nije to neka odavde iz kuće od 15 dana, pa kako da se sa tobom grlim, ljubim i ne znam šta. Napolju i ovde je drugačije, ako me shvataš. ne želim da te isključim i da se povučem, jednostavno ako se ne povučem da sam sebi napravim u glavi normalno, neću napraviti ni sebi, ni nikome. Ne vidim drugačiji način. Iz poštovanja ne moram bar da joj natrljavam dalje, kakva god da je. To moje i tvoje da se utrljava njoj nije okej, niko od nas nije dobro sad. Ako svo troje odemo u ludaru, nema svrhe- rekao je Slavnić i dodao:

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Zvezdan želi pauzu s Anđelom...

- Ne ograđujem se i ne bežim od tebe. Sa Anom bi mi bilo drago a popričam i da sve bude normalno koliko može, ali bar da ne bude nenormalno. Apsolutno se sekund, deteta mi mog, nisam igrao sa tobom, niti se igram. Meni je samo pet meseci jako dugo, može da se desi sto pedeset loših stvari, a na tebe apsolutno gledam, jer ako ona bude gledala nas kako se grlimo, ljubimo, šetamo, ne može sama ona sa tim da izađe i da izađe na dobro. Gledam da spasem sebe, tebe i nju od problema - rekao je Zvezdan.

- Nema šta, to je tvoja odluka i ja se slažem - rekla je Anđela.

- Odgovori mi, malo nije noramlno samo okej da kažeš. Šta ti misliš? - pitao je Zvezdan.

- Da si u pravu, verovatno si u pravu - rekla je Anđela.

- Ponavljam, ne odlazim od tebe. Ja i ti ćemo nastaviti našu priču kad izađemo. Ovo je sad takav trenutak, ona će ostati ovde kao takmičar - rekao je Zvezdan.

- Nemam šta da ti kažem, poštovaću tvoju odluku - rekla je Anđela.

- Ali ne deliš moje mišljenje - rekao je Zvezdan.

- Slažem se da nije lepo da joj priredimo da uživo gleda ono što je preko televizora gledala. Jasno mi je šta pričaš i da je odluka totalno ispravna i zbog toga ću je poštovati. Najbolje je da ti i ja uopšte nemamo komunikaciju, osim za stolom kad moramo - rekla je Anđela.

- Ti ne možeš da izdržiš pet meseci? - pitao je Zvezdan.

- Nije u tome poenta - rekla je Anđela.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
caci

pre 1 godinu

On je klasican siledzija, maltretira sve u kuici , za ovo ce policija po sluzbenoj duznosti da reaguje

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija