• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

01.02.2023

09:38

JURILA GA 15 GODINA, BILA LJUBOMORNA NA KSENIJU! Ljubavna veza Ane i Zvezdana počela u srednjoj školi!

E-Stock, Miloš Rafailović

Rijaliti

JURILA GA 15 GODINA, BILA LJUBOMORNA NA KSENIJU! Ljubavna veza Ane i Zvezdana počela u srednjoj školi!

Podeli vest

Zvezdan Slavnić govorio je da je zauzet čovek od samog ulaska u "Zadrugu 6", ali je vrlo brzo prevaio nevenčanu suprugu Anu koja je sada ušla da mu se osveti. Spekulacije o njihovoj vezi trajale su mesecima, a Ana je govorila da je s njim 13 godina, a da ga poznaje od srednje škole.

Ćurčićeva je u nekoliko navrata govorila o njihovom zajedničkom životu i ljubavi i istakla da se se znaju još iz srednje škole, kao i da ona brine o njegovoj majci.

Foto: Printscreen, Marko Đoković

Upoznali se u srednjoj školi... Zvezdan i Ana

Sada je Zvezdan ispričao kako je Anina i njegova veza počela i kako se sve odvijalo. Mikica Bojanić i on su bili u dnevnom boravku, kada ga je pevač pitao kako su Ana i on započeli vezu:

- Od kad ste vi zajedno, kad je bio njen prvi brak? - pitao je Mikica.

- Pa mi se znamo iz srednje škole, ona je bila u nekoj turbulentnoj vezi, ja sam bio sa Ksenijom. Posle sam završio tamo gde sam završio, ona mi je dolazila u posete. Bili smo kao najbolji drugovi, posle je naišao normalac, tu su bili u braku, ali smo se mi družili, išli na večere. Ja sam u međuvremenu bio i sa Sarinom mamom, posle su krenuli problemi. Ona je raskinula sa njim, razvela se. Razveo sam se i ja. Krenule su varnice, samo smo ubrzali proces nekako - rekao je Zvezdan.

Foto: Zadruga

Ana i Zvezdan...

- Sad mi je dosta jasnija slika. Ona tebe voli kao Boga, vidi se - rekao je Mikica.

- Njoj srce da treba, ja bih joj dao, ne bih razmišljao. Ona je deo mene kroz ceo moj život. Pričao sam joj i kad sam se zaljubio u Kseniju, malo je bila ljubomorna. Ona je mene 15 godina jurila da bude sa mnom... Nikad nije muljala, a ja jesam i priznao sam, pre ovoga - rekao je Zvezdan.

- Kad je praštala, neka prašta i sad - rekao je Mikica.

- Još javno (smeh) - rekao je Zvezdan.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija