• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

22.02.2023

12:04

ANĐELA DOTAKLA DNO, PRISTALA DA JE ZVEZDAN NAZIVA PSOM! Đuričićeva ima kučeće ime, a Slavnić joj je gazda! (VIDEO)

PrintScreen/Zadruga Official

Rijaliti

ANĐELA DOTAKLA DNO, PRISTALA DA JE ZVEZDAN NAZIVA PSOM! Đuričićeva ima kučeće ime, a Slavnić joj je gazda! (VIDEO)

Podeli vest

Razgovor Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića koji je snimljen u spavaćoj sobi, šokirao je javnost jer su njih dvoje koristili šifre u kojima je ona bila pas, a on gazda.

Mlada Crnogorka toliko se zaljubila u Slavnića da je zaboravila na postojanje dostojanstva, te nakon što je juče raskinula s njim pred svima, imali su razgovor u spavaćoj sobi u kojem su korstili šifre ne izgovarajući svoja imena, ali je bilo jasno ko je ko.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Anđela i Zvezdan

Anđela je, naime, u ovoj priči bila pas Hačiko, što je njen nadimak odnedavno, a Zvezdan gazda, što je još jedno u nizu poniženja koja mlada Crnogorka ređa u "Zadruzi".

- Znaš šta se desilo juče, Hači hteo da ostavi gazdu. Bio je ljut... Hteo da ostavi gazdu 100 odsto. Onda gazda došao, pitao ga šta je, pa su se pomirili na kraju. Užas - rekao je Slavnić.

- Hači zamalo odustao od gazde? Verovatno je bio ljut, ima i Hači pravo da se naljuti nekad. Da je hteo da odustane, ne bi mogao gazda nikada da ga vrati - dodala je Anđela i sve ostavila bez teksta.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija