• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer

02.04.2023

13:40

ONA JE OSVOJILA MOKINO SRCE! Solistkinja opere Narodnog pozorišta mlađa je od Slavnića 26 godina, a tetka je poznatog fudbalera!

Aleksandar Jovanović

Rijaliti

ONA JE OSVOJILA MOKINO SRCE! Solistkinja opere Narodnog pozorišta mlađa je od Slavnića 26 godina, a tetka je poznatog fudbalera!

Podeli vest

Košarkaški stručnjak Zoran Moka Slavnić je u 74. godini pronašao ženu svog života, a sa osmehom na licu je priznao koliko je srećan.

- U 74. godini sam u raju. Ne želim više da pravim greške, našao sam nešto i pitam se kako je ona to mene našla. Ona je jedna viđena i poznata dama. Ona sve što meni radi, ona mi kaže "Zar ti to nisu radile i druge?". Ja joj kažem da su me i druge volele, ali neko voli snažnije, drugačije i koloritnije. Njoj prija što brine o meni, ja to cenim. Razume me. Ona je solista Narodne opere u pozorištu, gde meni da dopadne takva diva. Jedna od stvari koja me je kupila kod nje je ta što je ona odmah skočila da se uplati Zvezdanovoj majci boravak u domu. Ona je godinu dana starija od Zvezdana. Malo mi je krivo što između nas nije razlika 30 godina.

Foto: Aleksandar Jovanović

Moka Slavnić

Nova partnerka legendarnog košarkaša je Tamara Niketić, operska pevačica i solista Narodnog pozorišta u Beogradu.

Operska pevačica rođena je u Baru i potomak je slavnih predaka, koji su bili i ratnici i umetnici. Završila je paralelno gimnaziju i srednju muzičku školu u Podgorici, u Beogradu Fakultet muzičkih umetnosti i solista je Opere Narodnog pozorišta, gde je počela kao statista 2002. godine. Nakon smrti brata počela je da piše pesme, koje su i danas lek za njenu dušu.

Foto: Aleksandar Jovanović

Zoran Moka Slavnić

 

Ona je svojevremeno otkrila detalje o svom detinjstvu ali i o temama koje je godinama unazad bole a to je smrt rođenog brata koju nikada nije prežalila.

- Imala sam srećno detinjstvo. Živeli smo jedan normalan život s problematikom vezanom za Igora. Morala sam i ja da brinem o njemu. Spremala sam ga za spavanje, vodila računa kad mora da jede... - govorila je Tamara za Kurir i otkrila kako su izgledali njeni srednjoškolski dani:

- Bila sam tih godina glavna pevačica u gradu. Završila sam osnovnu školu, a zatim upisala gimnaziju u Baru i srednju muzičku u Podgorici. Bile su tada već devedesete. Počinju problemi u porodici. Igorevo stanje je sve lošije. Pre podne sam išla u gimnaziju, a posle podne u Podgoricu. Vraćala sam se bjelopoljskim vozom, koji je išao po redu vožnje u pola osam, a neretko sam ga čekala do ponoći. Vraćala sam se u Bar. Učila sam. Sećam se da sam spavala samo dva ili tri sata. To je trajalo četiri godine. Decembra 1991. godine moj brat se upokojio. Igor je bio veoma vezan za oca. Voleo je s njim da spava. Majka je o njemu najviše brinula i gledala ga je kao princa. Voleo je da peva i u kući je morao stalno da bude uključen radio. Nije išao u školu. Moji roditelji nisu hteli da ga smeste u dom. Želeli smo da živi u porodici. Pružao nam je najveću ljubav. Nikad nije išao da spava dok se tata ne vrati kući. Otac je bio boem, voleo je kafanu, ali nikad nije pio. Igor ga je uvek čekao. Spavala sam te večeri s majkom, a on s ocem. Brat je u jednom trenutku povikao: "Majko, pomozi mi, ja ću da ti umrem." Majka me je probudila i rekla: "Igor umire." Ustala sam i izašla iz sobe. Tražila mi je da joj donesem ikonu sa Hilandara da se pomoli i pripremi za smrt svog sina.

Malo ko zna da je Tamara tetka poznatom fudbaleru Vujadinu Saviću.

- Marina Rajević Savić mi je sestra, a javnosti je poznata njena emisija "Dok anđeli spavaju". Mislim da je njena porodica primer kako treba da izgleda prava srpska porodica. Vujadinu Saviću dođem tetka - otkrila je pevačica.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija