• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

28.05.2023

21:35

VENČALI SE ZVEZDAN SLAVNIĆ I ANĐELA ĐURIČIĆ! Isplivala fotka nakon venčanja, zablistale burme na rukama (FOTO)

printscreen

Rijaliti

VENČALI SE ZVEZDAN SLAVNIĆ I ANĐELA ĐURIČIĆ! Isplivala fotka nakon venčanja, zablistale burme na rukama (FOTO)

Podeli vest

Anđela i Zvezdan, sudeći po njenoj poslednjoj objavi, rekli su sudbonosno "da".

Nekadašnji robijaš Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić diskvalifikovani su iz rijaliti programa "Zadruga" i otad borave kod njegovog oca Moke na Novom Beogradu. Nepuna 24 sata nakon napuštanja bele kuće, crnogorka je poslednjom objavom šokirala svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram.

Naime, Anđela je objavila fotografiju njene i Zvezdanove ruke sa burmama, uz anketu: "Da li smo rekli da?". 

Takođe, na fotografiji se vidi i bidermajer.

Foto: printscreen instagram

Objava Anđele Đuričić

Podsetimo, Slavnić je prevario svoju nevenčanu suprugu Anu Ćurčić u rijalitiju sa 20 godina mlađom Anđelom. Ubrzo nakon javne prevare, Ana se uselila u belu kuću, te ovaj ljubavni trougao nije prestajao da intrigira javnost.

Njih dvoje su diskvalifikovani nakon što je Anđela počupala Maju Marinković za kosu, dok je Zvezdan vitlao motkom po imanje, te pretio zadrugarima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija