• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

31.05.2023

14:59

AKO SE ISPOSTAVI DA JE KRIV TREBA GA OSUDITI NA STROGU KAZNUI! Poznati voditelj o optužbama da je Karić prebio  Šaviju!

printscreen

Rijaliti

AKO SE ISPOSTAVI DA JE KRIV TREBA GA OSUDITI NA STROGU KAZNUI! Poznati voditelj o optužbama da je Karić prebio Šaviju!

Podeli vest

Voditelj "Zadruge" Darko Tansijević, koji je bio gost Informer televizije, progovorio je o aferi Šavija-Karić! On se osvrnuo na to što je Nataša Šavija optužila Stefana Karića da ju je brutalno pretukao i poručio da je šokiran celom situacijom!

Darko Tanasijević je u razgovoru s Milijem Čolićem rekao da ne može da poveruje da je Stefan brutalno prebio Natašu, ali da slučaj mora da se prepusti nadležnim organima.

- Stefana znam dugo i o njemu sam brzo stekao utisak da je kulturan i vaspitan dečko. Kad je prvi put učestvovao u "Zadruzi" rekao sam mu da je srušio predrasude o sebi. Kad sam čuo šta se desilo, nisam mogao da poverujem da je spreman da uradi ovako nešto. Naravno, ukoliko se ispostavi da je kriv. Veoma  sam se neprijatno iznenadio kada sam video fotografije Nataše Šavije. I dalje se vidi da joj je taj deo lica poprilično deformisan, to su teške telesne povrede. Stefan jeste optužen za to, ali ako istraga pokaže da je kriv, naravno da treba da bude osuđen na strogu kaznu - rekao je Darko Tanasijević za Informer televiziju.

Foto: printscreen

Starleta Nataša Šavija dala je danas iskaz u Osnovnom tužilaštvu u Rumi, i to kao oštećena u istrazi koja se vodi protiv Stefana Karića. Ona se nakon davanja izjave obratila medijima i rekla kakvu kaznu želi za počinioca ovog stravičnog dela:

Doživotnu. Naravno, to je neizvodljivo, nije me ubio, ali mogla sam da umrem. Kada zamislim da je mene neko iz čista mira neko tako udario, osećam kompleks niže vrednosti, ne znam kako to da objasnim. Što više vremena prolazi, imam sve gore košmare - pričala je Šavija kroz suze.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija