• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

31.05.2023

16:10

ANĐELA I ZVEZDAN SE SELE U ŠVAJCARSKU!? Slavnić strahuje od Anine tužbe, mogao bi da završi u ZATVORU!?

E-Stock, printscreen

Rijaliti

ANĐELA I ZVEZDAN SE SELE U ŠVAJCARSKU!? Slavnić strahuje od Anine tužbe, mogao bi da završi u ZATVORU!?

Podeli vest

Bivši zadrugari, Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić, nakon diskvalifikacije iz rijalitija trenutno borave kod njegovog oca, Zorana Moke Slavnića, a par navodno planira budućnost i to u drugoj zemlji.

Zvezdan i Anđela su nedavno šokirali javnost kada su objavili fotografije sa burmama na ruci, a kako prenose domaći mediji, rijaliti par navodno namerava da se skloni u Švajcarsku kod Slavnićevog prijatelja sa kojim je delio ćeliju.

Foto: E-Stock

- Anđela je presrećna jer je sa Zvezdanom. Koliko znam sa porodicom se čula, ali pošto su joj rekli da se hitno vrati u Crnu Goru, ona im je rekla da ostaje pored svog dečka i da je ne zanima ništa. Njih dvoje i dalje nose burme, a rešili su da prihvate ponudu Zvezdanovog druga i da odu kod njega u Švajcarsku jer on ima slobodan stan koji će im ustupiti. Zvezdan se sa tim likom poznaje, jer su bili zajedno u zatvoru i ostali su u dobrim odnosima. On će mu naći i neki posao da radi pošto su iz rijalitija izašli bez dinara. Moka ih podržava da napuste zemlju, pa je i sam odlučio da im pomogne finansijski za taj put i dao im je nekoliko hiljada evra - otkriva izvor blizak Zvezdanu i nastavlja:

- Moka ih je posavetovao da rade na bebi i da se iz Švajcarske ne vraćaju u skorije vreme, te da tamo započnu novi život. Anđela je prihvatila sve i sada se pakuju i spremaju za odlazak, jer Zvezdan u Srbiji nije siguran. Postoji šansa da ga Ana prijavi za sve optužbe koje je do sada iznela na njegov račun, te zbog toga žele što pre da se sklone.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoki

pre 10 meseci

U Svajcarskoj je bas potraznja za bivsim robijasima, najbolje zanimanje koje ima je kriminal.

Nada

pre 10 meseci

Kako oni to misle da udju u Svajcarsku ? Kod bivseg zatvorenika - hahaha Pa oni nemaju ni boravisnu a ni radnu dozvolu a misle da ih Svajcarska ceka rasirenih ruku - malo morgen ! Od cega ce da zive ? Od kriminala kao Boni i Klaijd !

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija