• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

05.06.2023

22:47

ĆERKA JE LJUTA NA MENE! Zvezdan se suočio sa velikim porodičnim problemom nakon diskvalifikacije: Ona je samo tražila...

E-Stock

Rijaliti

ĆERKA JE LJUTA NA MENE! Zvezdan se suočio sa velikim porodičnim problemom nakon diskvalifikacije: Ona je samo tražila...

Podeli vest

Slavnić posle izlaska iz rijalitija pokušava na sve načine da izgladi odnos sa svojom ćerkom Sarom koja je ljuta na njega.

Zvezdan Slavnić je nakon diskvalifikacije iz "Zadruge" ispričao kako je njegova ćerka Sara ljuta na njega jer nije ispunio svoje obećanje. Sara je od oca nakon svega tražila da joj se samo izvini, što je on i uradio. 

Foto: printscreen

Zvezdan Slavnić

- Ćerka je ljuta na mene. Jer sam nešto obećao njoj, a nisam ispunio. Ona je samo tražila izvinjenje, dobila ga je - otkrio je Slavnić.

Milena Kačavenda, kuma Ane Ćurčić, je tokom njihovog boravka u rijalitiju iznosila razne pikanterije iz Zvezdanovog života. Slavnić je sada saznao za sve informacije koje je iznela o njemu, ali nije hteo da joj uzvrati prozivke.

- Ja stvarno ne znam (zašto je opsednuta), iskreno, ponoviću, ona je bila u nezgodnoj situaciji kao i ja, njen muž je bio na "koledžu", sve sam uradio da joj pomognem. Kockar sam bio, izlečio sam se - odgovorio je Slavnić na Kačavendine prozivke.

Foto: Prntscreen

Zvezdan Slavnić

Na samom kraju, Zvezdan je poručio da zbog svega što je saznao, ne želi da ima razgovor sa svojom bivšom suprugom.

- Sve je manje i manje šanse za to, naročito što sad znam šta se dešavalo. Da sam znao, kraće bi bilo ludilo ono tamo. Ona je mene ostavila mesec dana pre nego što sam ja nju. Za mene stvarno kraj krajeva. Njenu ćerku nisam video - istakao je Zvezdan. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mario

pre 10 meseci

Zvezdan je psihopata I on treba da se leči.Veliku ljagu je naneo produkciji.Nije smeo da bude učesnik Zadruge.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija