• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J. V.

07.06.2023

09:42

TAKI KUPIO MAJI AUTO ZA 15.000 EVRA! Evo zašto starleta neće moći da vozi svoj novi automobil!

Privatna arhiva

Rijaliti

TAKI KUPIO MAJI AUTO ZA 15.000 EVRA! Evo zašto starleta neće moći da vozi svoj novi automobil!

Podeli vest

Maja Marinković ne zna kakvo iznenađenje joj je tata priredio. Starleta će biti oduševljena kada vidi omiljenu marku svog auta, ali će biti ujedno i tužna jer neće moći da ga vozi.

Radomir Marinković Taki kupio je ćerki Maji Marinković 'bmw'! On je pazario automobil koji će njegovu ćerku sačekati posle finala "Zadruge", koje je zakazano za 8. jun. Međutim, starleta nema vozačku dozvolu, pa će auto moći da vozi tek kada položi vožnju.

Foto: printscreen instagram

Taki kupio "bmw"


- Razmišljao sam čime da je častim pošto je izdržala devet meseci u rijalitiju, iako je doživela niz poraza. Njen odnos sa Filipom Carem i Zvezdanom Slavnićem se neslavno završio... Odlučio sam da je iznenadim jednim lepim autom. Znam da ona voli 'bmw', pa sam se potrudio da bude baš taj. Našao sam jedan beli i odmah ga kupio. Zakačio sam veliku crvenu mašnu i parkirao ga ispred njenog stana. Još razmišljam da li sa tim autom da je sačekam na finalu u Šimanovcima. Iznenadiće se i što sam joj uplatio auto - školu, jer još nije uspela da položi vožnju - otkriva Taki. 

Foto: printscreen instagram

Maju već čeka poklon


Osim što joj je pripremio poklone, Marinković za ćerku sprema i garderobu za superfinale. Taki kaže da se namučio da joj nađe odgovarajuće haljine.


- Maja je mršava, a u "Zadruzi" je još smršala. Pritom ima velike grudi i zato mi je teško da nađem haljinu koja joj je taman. Angažovao sam šnajderku i šijem joj tri atraktivne haljine, pa da može da izabere. Dok sam joj jurio sandale i nakit, smršao sam pet kilograma - šali se Marinković.

Foto: Privatna arhiva

Taki i Maja



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Postar

pre 10 meseci

Sto meni neko nece da kupi auto,vozim ovaj moped ko Dragojlo u serije Selo Gori a baba se ceslja.Vozim i ja auto ali kad ga iznajmim u unirent-u,Menadzer rent a car ili Autorent-u.

HAHAHAHA

pre 10 meseci

Ovo je pravi auto za pocetnika ;) , pod uslovom da taki ne laze ,jer joj je navodno kupio i stan skoro ….hahahaah

Ljuba

pre 10 meseci

Sve ce to Maja preko kreveta da sredi i položiti iz cuga, a ko ce posle toga da nastrada, nema veze, tu je tata Taki i Majica nije kriva.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija