• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

10.06.2023

12:41

IVAN MARINKOVIĆ PLANIRA DA SE POSVETI LENI I ŽELJKU! Boji se da ga ćerka neće prihvatiti nakon izlaska iz "Zadruge" (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

IVAN MARINKOVIĆ PLANIRA DA SE POSVETI LENI I ŽELJKU! Boji se da ga ćerka neće prihvatiti nakon izlaska iz "Zadruge" (VIDEO)

Podeli vest

Ivan Marinković istakao je da je zadovoljan kako se pokazao u ovoj sezoni rijalitija, kao i da mu jedini cilj u budućnosti da se posveti svojoj deci.

Peto mesto u rijalitiju "Zadruga 6" osvojio je Ivan Marinković. On je nakon izlaska iz Bele kuće progovorio o svom takmičenju, kao i daljim planovima za budućnost. 

Ivan je bio iznenađen jer ga je njegova bivša partnerka Miljana Kulić javno podržala i apelovala na svoje fanove da glasaju za njega. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Ivan Marinković

- Negde je to očekivano. Hvala joj zbog toga. Verujem da je većina glasova došla od moje podrške i bez toga, ali hvala joj. Lep gest sa njene strane - iskren je Ivan.

 

Marinković ne krije zadovoljstvo zbog pomirenja sa porodicom Kulić i ističe da želi da radi na odnosu sa sinom Željkom Kulićem.

 

- Drago mi je što sam se izmirio sa Miljanom i Marijom, zato što je to neki preduslov da Željko i ja imamo kontakt. Imam ženu pored sebe koja mi nije oduzimala pravo da imam taj kontakt i što će mi biti podrška. Mislim da su napravljeni odlični temelji za ovih devet meseci da se to nastavi. Nekako smo već u godinama da Miljana ima svoj život, a ja svoj život - ispričao je Ivan.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Ivan i Jelena

 

Ivan je progovorio i o odnosu sa kćerkom Lenom Marinković, koju je dobio u braku sa pevačicom Gocom Tržan.

 

- Ne znam kako je to napolju, znam kako je ostavljeno. Znam da sigurno ništa loše nisam uradio u ovom rijalitiju da bi mi kćerka zamerila. Nemam informacije da bilo ko tu nešto koči. Jedan od mojih prioriteta biće i odnos sa Lenom - ističe petoplasirani.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija