• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/Informer.rs

05.10.2018

19:09

(VIDEO) ŽESTOK OBRAČUN KOJI JE PRETHODIO DISKVALIFIKACIJI: Vladimira obezbeđenje odvojilo od Davida, ON PESNICOM UDARIO ALEKSANDRU!

Rijaliti

(VIDEO) ŽESTOK OBRAČUN KOJI JE PRETHODIO DISKVALIFIKACIJI: Vladimira obezbeđenje odvojilo od Davida, ON PESNICOM UDARIO ALEKSANDRU!

Podeli vest

VLadimir Tomović se sukobio sa Aleksandrom Subotić i njenim dečkom Davidom Dragojevićem zbog čega je došlo do fizičkog obračuna, zbog kog je produkcija odlučila da diskvalifikuje Tomovića

Sve se dogodilo tokom igrice u kojoj su zadrugari davali mišljenja o svojim cimerima. Vladimir Tomović i David Dragojević žestoko su se posvađali, a tokom sukoba David je rekao da je on slao poruke njegovoj devojci Aleksandri Subotić.

Foto: printscreen youtube

- Što si joj slao poruke - upitao je David.

- Sviđa mi se. Ja sam džukela koja je je*ala tebe rasnoga - rekao je Vlada.

Nakon ove izjave uputili su jedi drugima najteže reči, a zatim su se Vladimir i David potukli, a obezbeđenje ih je razdvajalo.

Foto: printscreen youtube

Nakon što su se strasti smirile, Aleksandra se obratila Vladimiru i provocirala ga.

- Ajde je*i mi mater" - provocirala je Aleksandra Vladimira.

Nakon toga je nastala opšta frka, a Vladimir je fizički nasrnuo na Aleksandru, zbog čega je završio u zatvoru a zatim odlukom Velikog šefa i diskvalifikovan.

Nakon ove odluke Stanija je počela da plače.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17