• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

05.10.2018

21:32

(VIDEO) NA POMOLU LJUBAV?! Marko se udvarao luni, a ona mu pre toga dala titulu najpoželjnijeg zadrugara!

Rijaliti

(VIDEO) NA POMOLU LJUBAV?! Marko se udvarao luni, a ona mu pre toga dala titulu najpoželjnijeg zadrugara!

Podeli vest

Tokom današnje zamiljive igrice, gde su zadrugari birali najomrženiju, najpoželjniju i najindiferentiniju osobu, Luna Đogani je svoj glas crvenom lopticom za najpoželjinijeg zadrugara dala Marku Miljkoviću

Ovaj Lunin postupak mnoge je iznenadio, a potom su njih dvoje razgovarali na sofi, gde je on pokazao Đoganijevoj lopticu koju je uzeo, a ona mu je rekla da će morati da je vrate kao i u svakoj igri što vraćaju rekvizite. Njegov odgovor je modnoj bologerki izmamio osmeh na lice.

Foto: printscreen RTV Pink

- Ja sam jednu lopticu dobio, meni je dosta - rekao je Marko.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljubica

pre 5 godina

Ne bih mogla podneti jos jednu Luninu ljubav

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17