• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

17.10.2018

19:01

KIJA U ŠOKU, SUMNJA DA IMA RAK DOJKE! Najveća životna drama pobednice prve Zadruge!

Rijaliti

KIJA U ŠOKU, SUMNJA DA IMA RAK DOJKE! Najveća životna drama pobednice prve Zadruge!

Podeli vest

Kristina Kockar uslikana kako izlazi sa onkologije zabrinuta, sa hrpom lekarskih nalaza u ruci

Kristina Kija Kockar sumnja da ima rak dojke! Pobednica prve "Zadruge" viđena je poslednjih dana kako više puta dolazi na Institut za onkologiju i radiologiju u Beogradu vidno zabrinuta, sa hrpom lekarskih izveštaja u ruci.

Nju je ekipa emisije "Paparaco lov" pratila u stopu i tako uspela da napravi snimke od kojih se mnogima zaledila krv u žilama.

- Kija je pre nekoliko dana prvi put bila na onkologiji i rezultati joj nisu bili dobri. Želela je da čuje i drugo mišljenje, pa je otišla u jednu privatnu kliniku gde ju je pregledao lekar specijalista.

Međutim, mišljenja dva doktora su se poklopila i od tada je u velikom strahu i sumnja na ono najgore. Zbog toga skoro svakodnevno dolazi u ovu bolnicu na sve dodatne analize - priča za Informer izvor blizak Kristini.

Sloba: Na mene može da se osloni


Kijin bivši muž Sloba Radanović zgranuo se kada smo ga pozvali i upitali da li on zna nešto o Kristininom velikom zdravstvenom problemu:

- Prvi put čujem za to. Da ima rak, znao bih. Presekli ste me s tom informacijom. Iskreno, verujem i želim da verujem da je dezinformacija u pitanju. Ona zna da na mene uvek može da računa i da se osloni šta god da je u pitanju... - poručio je Radanović.

 

I zaista, na snimku koji je juče napravio opštu pometnju po društvenim mrežama vidi se kako pevačica veoma zabrinuta izlazi iz bolnice, sa gomilom nalaza.

Kako ne bismo nagađali, pozvali smo odmah Kiju, a ona nam je ljubazno odgovorila da ne može da razgovara jer je u ordinaciji:

- Kod lekara sam sad, javljam se kasnije - bilo je sve što nam je rekla.

Kada je videla da se na internetu pojavio snimak u kojem se vidi da je bila na onkologiji, iznervirala se i napisala na Instagramu:

- U prošlom "Paparaco lovu" ste mi snimili registarske tablice, a sada ovo. Prelazite sve granice. Imajte neku granicu - poručila je Kristina besna što je otkrivena njena najdublja intima.

Narušeno zdravlje

Kija je nedavno u intervjuu za Informerov dodatak Hit nagovestila da ima ozbiljnih problema sa zdravljem.

- Meni je sad glavno da rešim problem sa zdravljem koje mi je narušeno. Sloba to zna i ne mogu da verujem da mi radi neke stvari, a zna kako mi je. To je jako ružno s njegove strane, nek mu ide na dušu - izjavila je pobednica "Zadruge".

Pevačicina majka Nadica Zeljković nije znala ništa da nam kaže o ćerkinim posetama lekaru.

- Sad sam ustala... Ne znam šta Kristina radi na onkologiji, pretpostavljam da je reč o redovnom pregledu. Ja sam joj majka, znala bih da je bolesna, svašta se i priča i piše... Joj, tek sam se probudila, ništa ne znam - kazala nam je zabrinuto Nadica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milosevic

pre 5 godina

Kija je u poslednjih godinu dana dozivela velike stresove. Na ta mala ledja srucila se sva moguca nepravda! Nadamo se da ce na kraju sve biti u redu. Kija velika podrska i drzi se lepa nasa MRVICE!

Nina

pre 5 godina

Ne bi me začudilo da izmišlja. Opada je joj popularnost, pa mora da se vrati u žižu javnosti. Dosta više sa tom manipulatorkom.

Marija

pre 5 godina

Nemoj da te zadesi sve sto i nju....ili tvoje dete.Boji se svojih reci i Boga Kija,zdravlje preguraces ti i ovo.Samo hrabro.Ne trebaju ti kokosari

rada

pre 5 godina

Evo kuja nezna vise kako da bude u centru paznje pa krenula sa bolescu da je sazaljevaju i da ima naslove. manipulatorka najveca na svetu.

ita

pre 5 godina

Čak i da je tako to je izraslina benigne prirode, svaka deseta žena u Srbiji je ili operisalaili prati tok.... Ništa strašno, Kristina samo opšuteno.... Ukoliko je benigne prirode,zavisno od veličine ta intrvencija se čak oavlja ambolantski na Institutu.Oni maju vrhunske stručnjake. Drugo, obavezno ginekološke kompletne analize moraju da se urade, jer su te stvri povezane usko. Treće nakon svega analiza na Institutu uA tomskoj laboratorij,i odraditi sve, i onda mirno spavaj.... Život ide dalje...

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!
Šta reći?!

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!

Posle izbor Voana Getinga za sledećeg lidera Velsa, po prvi put nijednu od četiri glavne vlade Velike Britanije ne vodi belac. Premijer Riši Sunak ima indijsko nasleđe i prvi je britanski hinduistički lider. Prvi ministar Škotske Humza Jusaf - koji, kao i Geting, vodi poluautonomnu vladu - potiče iz pakistanske muslimanske porodice. Regionalnu administraciju Severne Irske zajedno vode dve žene, Mišel O'Nil i Ema Litl Pengeli.

18.03.2024

22:24

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59