• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

18.12.2018

11:23

PSIHIJATAR STIŽE U ZADRUGU, ANABELA OČAJNA: Znala sam šta je Slobin plan i kakve su mu namere!

Rijaliti

PSIHIJATAR STIŽE U ZADRUGU, ANABELA OČAJNA: Znala sam šta je Slobin plan i kakve su mu namere!

Podeli vest

Luna Đogani još ne može da se pomiri sa činjenicom da ju je bivši dečko Slobodan Radanović iskoristio kako bi dospeo u žižu javnosti, a nakon toga ju je ostavio kao da nikada nisu bili zajedno

Dok se folker šepuri van rijalitija i na sve moguće načine pokušava da vrati bivšu ženu Kristinu Kockar, koja ne mari za njega, Luna Đogani preživljava pravu dramu. Iako su mnogi mislili da ga je prebolela, te da je uz Marka Miljkovića uspela da zaleči stare rane, stvarnost je drugačija.

Naime, modna blogerka je dobila informaciju da su se Slobodan i Kija pomirili, a činjenica da je Kockarevu prevario u rijalitiju sa njom, te da joj je obećao da će zajedno provesti život, Luni je užasno teško pala.

- Ne daju mi mira ni ovde, kad će ovaj bol da prođe? Ja bežim od svih informacija i sad čujem to ovde. Ne mogu više. Kad će ovo sve da prođe, osećam se jadno, ja sam jedna jadnica i bednica! - urlala je Luna na sav glas, ne skrivajući razočaranje zbog toga što je Radanović brže-bolje otrčao kod bivše supruge.

- Ovo me ubija, ne mogu da verujem da me neko tako izigrao i iskoristio. Šta sam ja skrivila? Zašto? Je l' sam toliko loša? Sad će da mi zamere svi što opet plačem. Pustite mi da živim svoj život! Ja nikada neću biti ista osoba zbog svega toga. Ja ovde krv pišam, dok oni napolju uživaju u životu preko mojih leđa. Kako je mogao da se tako folira da me voli - grcala je u suzama Đoganijeva.

Foto: pink.rs

Kada se sabrala, Luna je uradila ono što su mnogi mislili da neće nikada učiniti. Potražila je među svojim stvarima Slobinu majicu koju je čuvala kao uspomenu i počela da je cepa. S obzirom na to da je govorila da joj je on najveća ljubav, niko nije mogao da pretpostavi da će biti sposobna za ovakav čin. No očigledno da je Đoganijevu previše pogodila informacija da je njen bivši dečko otrčao kod žene, te više ne želi da ima bilo šta sa njim.

Kako „Alo!“ saznaje, Luna je nakon nervnog sloma koji je doživela u „Zadruzi“ potražila da joj produkcija dovede psihijatra.

- Prvo je želela da popije tabletu za smirenje, a nakon toga je tražila od produkcije da joj što pre dovede njenog psihijatra jer se ne oseća dobro. Oni su joj izašli u susret, pa će tako Đoganijeva najverovatnije ponovo imati seanse sa čovekom koji joj je do sada pomogao - kaže izvor „Alo!“.

Da je ova informacija zaista tačna, potvrdio je i Lunin brat Adam, koji se poverio Suzani Perović i Mikiju Đuričiću.

- Luna je plakala, otišla u produkciju, jedva su je smirili, vratili je pod lekovima, kažu da je imala nervni slom - rekao je Đogani zabrinuto.


S druge strane, kada smo pozvali Luninu majku Anabelu Atijas za komentar, ona nam je rekla:

- Mislim da sam sve rekla još pre godinu dana, kada sam ušla nakratko u rijaliti. Znala sam šta je Slobodanov i Kijin plan od samog starta i kakve su im namere. Što se tiče moje Lune, sve će to proći, ona će se oporaviti jer je jaka, hrabra i pametna devojka - rekla je Anabela za „Alo!“.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
1999

pre 5 godina

Nema sanse da se popravi tu ste ti igagi ipak najveci krivci jer traume iz detinjstva su mnogo vece nego ove sad.Da se razumemo ja sam za njen potpuni oporavak ali nema sanse,akcenat lecanja je na pogresnoj tacki.Zato bolje ti i gaagi obavite razgovor sa njom priznajte da ste vi krivci i zaboga izvedite je sto pre,nacisto ce propasti tamo,nema para da to opravdaju.

Moš mislit

pre 5 godina

Znala za plan,a tražila stan,kupovala torte,slala pisma išli kod njegovih.Luna nikad neće biti žrtva.

Marija

pre 5 godina

Pa ako si znala,zasto si gurnula dete ozenjenom coveku,zasto si im trazila stan za zivot napolju,zasto si izmisljala sve i svasta o Kiji i plasirala u medije?zasto svoje dete nisi drugacije usmeravala u ovoj situaciji?ne peri se sada losa majko,sve smo gledali,a postoji i video na yt kada si usla,i kako trujes Slobu protiv zene,jasno ti je rekao da voli svoju suprugu.A secamo se sta si u studiju izjavljivala......i ne svaljuj krivicu na druge,jer ti je dete dno dna po svim osnovama

Nebojsa

pre 5 godina

Alo zeno Sloba i Kija nisu imali nikakav plan i da se Kija nikada nece vratiti Slobodanu . Problem Lune je Slobodan a ne Kija ,ona mora da okrene novi list

ajde

pre 5 godina

Vama je uvek neko kriv. Sad luna koristi Slobino ime ne bi li opstala u zadruzi jer drugu pricu nema. Ili seks sa nekim zadrugarom ili prica o Slobi.

Ana

pre 5 godina

Gagi je rekao da si ti Anabela sa Lunom sve isplanirala

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17