• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink

15.01.2019

11:48

(VIDEO) DAVID SE GUŠIO U SUZAMA, SETIO SE ALEKSANDRE:  Teško mi je, jer ne znam šta ona misli sad napolju!

Rijaliti

(VIDEO) DAVID SE GUŠIO U SUZAMA, SETIO SE ALEKSANDRE: Teško mi je, jer ne znam šta ona misli sad napolju!

Podeli vest

Nakon svađa sa porodicom njegove devojke Aleksandre Subotić, Ljubom Pantović i Karađorđem Subotićem, David Dragojević izleteo je iz Bele kuće, jer nije mogao više da izdrži pritisak

Dok su za stolom očekivali da prizna ljubav prema Ani Korać, David je samo digao ruke od svega i istračao iz emisije. Njemu je u pomoć pritrčao Lazar Jeremić koji je uhvatio Davida da luta velelepnim imanjem dok se guši u suzama.

- Strašno, ne mogu da verujem. Sve mi se skupilo i trpim. Ja znam šta je ona radila sve za mene. Radio sam sve da bi ona bila srećna. Teško mi je, jer ne znam šta ona misli sad napolju. Meni je haos u glavi. Ne treba mi ništa sada. Ja sad treba da pričam neke stvari, da pravim od nje babarogu, nisam pričao o ovim stvarima ni dok je ona bila tu. Ne znam ni kako se majka moja oseća, ne znam ni da li je uz mene. Toliko puta sam joj govorio da spusti loptu, za njeno dobro, ali nije me slušala. Mene je ubio pritisak, brate. Neću da pričam ništa, neću da ispadne nešto loše - izjavio je David.

- Teško je što si ti ovde i što se sve dešava ovde. U svakoj vezi to rade, ali kad dođe do tih stvari, normalno je da će se klimati. Ovde si prvenstveno zbog sebe. Ti moraš sa sobom da raščistiš šta ti želiš i kako ti smatraš da treba. Gledaj sebe, tebi je sad teško, ali moraš da guraš napred. Sigurno joj nije prijatno da te gleda tako u takvom stanju. Ja sam pravio cirkus, znam kako ti je. Ti imaš 30 godina, moraš da misliš na sve. Ja nju gotivim, ali sve ovo - pričao mu je Lazar.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17