• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/informer.rs

28.01.2019

08:44

ŠOK! MILJANA I MARIJA NAPUSTILE ZADRUGU?! Posvađale se sa Mikijem, SPAKOVALE DETE I IZAŠLE!

Rijaliti

ŠOK! MILJANA I MARIJA NAPUSTILE ZADRUGU?! Posvađale se sa Mikijem, SPAKOVALE DETE I IZAŠLE!

Podeli vest

Veliki skandal dogodio se u nedelju uveče u rijalitiju "Zadruga 2", kada je došlo do žestoke svađe između Miljane i Marije Kulić i Mikija Đuričića, koji je u jednom trenutku polio stariju Nišlijku čajem

Miljana Kulić koja nije u dobrim odnosima sa Mikijem Đuričićem, koristi svaku priliku da mu to da do znjanja svojim provokacijama. 

Mikiju malo treba da padne u vatru, a tako je bilo i ovoga puta. Nakon što ga je nazvala govedom i iznela niz optužbi na njegov računu, on se razbesneo i u naletu besa prosuo vreli tek skuvan čaj, na Mariju Kulić koja se tu našla kao i uvek, na Miljaninoj strani. 

Nakon toga Miljana je besna trčala po Zadruzi i histerisala vičući na njega. Obezbeđenje je pokušalo da je zaustavi, ali ona se otimala. Ovakava nervni slom i ponašanje Zadruga još nije videla.

Miki je vikao sa druge strane dvorišta.

Foto: printscreen youtube

- J*bo vas onaj ko vas trpi. Šta su vas doveli ovde bolesnice da se iživljavate na nama. Ne pominjem tvoju ćerku, vodi je u ludnicu. Puštie mi k*rac. Lečite se bolesnici - vikao je Miki.

Foto: printscreen youtube

- Platićeš kada se najmanje budeš nadao. Nemaš šta da j*beš pa si nervozan - vikala je Marija na njega.

Foto: printscreen youtube

- Diskvalifikacija. Ako ga ne diskvalifikuju, mi izlazimo - vikala je Miljana pipajući Mariju po obrazu koji je bio crven od čaja.

 

 

Potom su ušle unutra, a čulo se i dete kako plače dok je Miljana histerisala. 

- Mamice, molim te odmah idemo kući, molim te, molim te. Odmah i dete spremaj - histerisala je Miljana, lupajući vratima koja je i razvalila.

Foto: printscreen youtube

Marija postavila uslov produkciji i izašla na kapiju rijalitija.

- Pogledaj ovo, pogledaj povrede. U roku od 24 sata kod lekara, tužba, a ovo će sve da slikaju i tužim smrada.

One su potom otišle na kapiju i izašle napolje, a da li to znači da su napustile i šou ostaje nam da vidimo.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MOLIM VAS

pre 5 godina

Ja molim sve dobre ljude na Balkanu i svetu, da isprate mejlove socijalnoj sluzbi Srbije i da zatraze od njih da zastite ovo jadno dete Miljane Kulic. Ne mogu da verujem da dete place u 3 ujutru zbog histerije Miljane Kulic. Dete ne mora trpeti ovo. Srbija ima brilijantne psihijatre, jedni od najboljih na svetu, na Balkanu su ubedlivo najbolji. Molim sve psihijatre, evo imate video materijal kako se jedna osoba ponasa, imate vise za evaluaciju licnosti od jednog razgovora, molim Vas iz dubine svoje duse da reagujete na ovo! Molim Vas. Imate moralnu obavezu i duznost Vam je da informisete socijalne sluzbe i da zastitite ovo jadno dete. Molim Vas! Ako ne reagujete bicete saucesnici u svemu sta se tom jadnom detetu dogadja....

Eee

pre 5 godina

U zivotu na balkanu bolesniju obitelj nisam vidio...oduzmite joj dijete jer je to bolesno, nestabilno i labilno....gonite to

Mira

pre 5 godina

Nije Miljana dozivela nervni slom ona je prehladjena od rodjenja. Ok, rijaliti je, ali toliko toga gnusnog da izgovoris pred milijonskim auditorujumom, pa to samo moze neko ko je od rodjenja prehladjen. Doduse mislim da je nasledna bolest jer je i Marija slicna, mada je kod Miljane prehlada malo jaca. :))) Pustite je da ide kuci, ono siroto dete da malo vidi sveta zatvoreno je i izolovano od ostale populacije, mozda vas nije briga, ali me cudi da centar za socijalni rad nista ne preduzima....

Drago

pre 5 godina

Ovo sta je napravio je strasno,strasno sta drugo reci.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17