• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.03.2019

08:03

(VIDEO) ŽESTOK OBRAČUN MIKIJA I SUZANE! Zgrabio je za ramena i gurnuo, ona ga šutirala - obezbeđenje ih jedva razdvojilo

Rijaliti

(VIDEO) ŽESTOK OBRAČUN MIKIJA I SUZANE! Zgrabio je za ramena i gurnuo, ona ga šutirala - obezbeđenje ih jedva razdvojilo

Podeli vest

Miki i Suzana su izgleda veoma ozbiljno zaratili, do te mere da su se složili u odluci da ne treba da nastave komunikaciju

Protekla 2-3 sata sam shvatio neke stvari, imamo velikih problema u komunikaciji. Da se ne bi više blamirali, mislim da je najbolje da uopšte više ne komuniciramo - rekao je Miki, nakon čega je Suzana izletela napolje i zaplakala.

- Ja, iskreno, jedva čekam priliku da pobegnem kući. Zaljubio sam se, ali ovo ima veze sa poštovanjem tvog muškarca. Zašto psujem? Zato što mi je samo to ostalo. Je*ao bih sam sebe što sam doživeo da se bavim šta će biti sa Stanijom, Anom i Kijom, Lunom... Zabole me! Koga boli ku*ac?! - vikao je Miki.

Suzana je potom sela, a kada je ponovo ustala Miki ju je grubo uhvatio za ramena i gurnuo da sedne, zbog čega je reagovalo i obezbeđenje.

- Ti nazdravljaš sa čovekom koji me je psovao?! - zasmetalo je Mikiju i burno je reagovao prema Suzani.

- Što me držite?! Ja ga neću udariti da ga ubijem! Je l' vama neko rekao da morate da me držite ovde i da ne mogu da mu priđem? Pustite me, ako ga udarim, ja ću izaći napolje. Znači on meni može, a ja njemu ne mogu ništa da uradim? Ok, izaći će on - govorila je Suzana obezbeđenju.

Nakon toga su se njih dvoje brutalno izvređali, a Suzana je kasnije završila u zatvoru.

(VIDEO) TI SI LAŽOV, SVI TI SE SMEJU! Miki izbacio Suzanu iz izolacije kad ju je ponovo uhvatio u laži!

 

(VIDEO) ONA JE PERFIDNA KU*VA! Nadežda razvezala jezik, PA BRUTALNO IZVREĐALA SUZANU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o  PVO raketnom kompleksu Buk-M3!
Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o PVO raketnom kompleksu Buk-M3!

Ima li kraja uspešnim мodernizacijama sovjetskih i ruskih PVO raketnih sistema? Kada je počeo razvoj ”Buka (bukve)”, koji je trajao od 1972. do 1977. godine, s tim da su borbena ispitivanja počela 1977. godine, malo njih je slutilo da će ovaj naslednik ”Kuba”, na čijoj osnovi je i urađen, dočekati da bude veoma velika, gotovo neotklonjiva opasnost za sve što leti.

04.05.2024

15:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija