• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

04.07.2019

23:01

(FOTO) GOLE I VRELE ČEKAJU FINALE RIJALITI! CICE POZIRALE U KUPAĆIM KOSTIMIMA! Luna: Aleksandra je zrela za pornić!

Rijaliti

(FOTO) GOLE I VRELE ČEKAJU FINALE RIJALITI! CICE POZIRALE U KUPAĆIM KOSTIMIMA! Luna: Aleksandra je zrela za pornić!

Podeli vest

Luna Đogani žestoko isprozivala Aleksandru Subotić dok su se sa ostalim učesnicama "Zadruge 2" fotkale u seksi izdanju

Luna Đogani je poručila Aleksandra Subotić da joj je mesto u porniću, a ne u "Zadruzi 2"! Učesnice najgledanijeg srpskog rijalitija poskidale su se u kupaće kostime i stale pred objektiv, a među nekima je baš varničilo tokom fotkanja.

Foto: Informer DN

Dva

dana je ostalo do finala "Zadruge"

Trojka oko šipke

Đoganijeva se jako iznervirala kada je videla kako Subotićeva pozira fotografu, pa ju je odmah izogovarala pred svima.

- Brate, ovo kao da je slikanje za neki porno-sajt, a ne za "Zadrugu". Vidi ovu Aleksandru, čmar joj je ispao. Ukinite ovo, sramota, kao da se slikaju za porniće! - komentarisala je Luna dok je njena cimerka zavodljivo menjala poze na ivici bazena, ne obazirući se na ove uvrede.

Foto: Informer DN

Luna: Marko, hoćeš da me je*eš pred svima?

Luna se preksinoć na žurci ponovo napila i posvađala sa dečkom Markom Miljkovićem.
- Nemoj da me nabijaš na ku*ac! Smeta mi to! Hoćeš da me je*eš ovde pred svima?! Ti kao da hoćeš namerno da se svađaš, napio si se, pa te boli ku*ac - vikala je blogerka na di-džeja.
Miljković joj je odgovorio da nije hteo da ima odnose sa njom, već da je sve to bila njena ideja:
- Imali smo seks u wc-u jer si ti tako htela! Ja to nisam ni pomislio da uradim.

Ipak, blogerka je malo živnula kada je došao red na nju da pred kamerama pokaže šta zna i ume. Pozirala je u jednodelnom kupaćem kostimu i sve vreme pokušavala da deluje smerno u odnosu na svoje cimerke.

Foto: Informer DN

Stanija: Šta mi je trebalo da se zaljubim

Stanija Dobrojević kaže da se kaje što je pred kraj "Zadruge 2" pala na šarm Marka Markovića.
- Srce, ako mi preživimo do septembra, ti si moje sve! Ja sam budala, nije trebalo da se zaljubim, htela sam da se sprdam sa tobom tri nedelje, a ne da se stvarno zatelebasam - rekla je starleta svom dragom.

Za razliku od nje, Ana Korać se u ulozi modela ponašala dosta slobodnije. Starleta iz Ivanjice legla je na ivicu bazena, natrćila guzu i istakla svoje silikonske grudi. Onda je dohvatila Sanju Stanković, pa su njih dve počele da se maze i diraju za grudi, na zadovoljstvo muškog dela gledalaca. Pridružila im se i Mina Vrbaški, pa se veseli trojac zajedno uvijao oko šipke.

Dobra zarada

Ni Stanija Dobrojević nije odolela da se pred objektivom u rijalitiju prošvrćka u providnom bikiniju. Starleta je priznala kako obožava da se slika, kao i da joj nedostaju dani kada se u Americi bavila modelingom i dobro zarađivala od tog posla.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija