• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir/informer.rs

05.07.2019

14:14

LUNA ĆE OD ZADRUGE ZARADITI 120.000 EVRA! Gagi otkrio gde će potrošiti novac, a onda je opleo po Anabeli!

Rijaliti

LUNA ĆE OD ZADRUGE ZARADITI 120.000 EVRA! Gagi otkrio gde će potrošiti novac, a onda je opleo po Anabeli!

Podeli vest

Blogerka Luna Đogani nakon završetka "Zadruge 2" iseliće se izi majčinog stana i useliti u svoj, koji planira da kupi novcem zarađenim u rijalitiju

Luna je jedna od najplaćenijih učesnica aktuelne "Zadruge". Prema pisanjima medija, ona nedeljno zarađuje čak 3.000 evra, te će, ukoliko ne pobedi, osvojiti oko 120.000 evra za deset meseci boravka u rijalitiju.

Novac koji će zaraditi u rijalitiju, kako saznajemo, potrošiće na nekretninu.

- Luna se sa roditeljima Anabelom Atijas i Gagijem Đoganijem dogovorila u septembru pred ulazak u "Zadrugu 2" da će zarađeni novac uložiti u kupovinu svog stana. Luna je do sada živela sa majkom Anabelom u njenom stanu, ali nakon "Zadruge 2" rešila je da počne da živi u svom stanu. Luna smatra da je to najpametnija investicija, a i već neko vreme želi da se u tom smislu osamostali - navodi izvor dobro upućen u ovu priču.

Foto: pink.rs

Lunin otac Gagi Đogani potvrdio nam je da postoji ovaj Lunin plan, ali da je on isključen iz njega.

 - Anabela i ja smo razgovarali sa Lunom pre njenog ulaska u "Zadrugu 2". Napravili smo dogovor za više stvari, a jedna od tih je i kupovina stana. Međutim, sve naše dogovore Anabela je prekršila i Luna će sigurno biti ljuta na nju što je to uradila. Šta se sa tim dešava, ne znam jer je Anabela preuzela brigu ne samo o njenim pesmama, već i o tom stanu, tako da se ona bavi pronalaženjem stana za Lunu. Anabela me je isključila iz svega, a to nikako nije smela da u radi -  kaže ogorčeni Gagi.

Da Luna zaista namerava da kupi stan potvrđuje i njena nedavna izjava u "Zadruzi".

 - Ne mogu da ćutim i da se foliram. Napolju nemam vremena da budem posesivna. Mene boli d*pe! Mo smo ovde stalno zajedno i meni je čudno kada nismo zajedno. Neću da se udam za njega jer nisam spremna za udaju. Život je ispred mene. Kupujem sada sebi stan, želim da budem kao ličnost ostvarena, a sve to ide polako. Nisam nikada pomislila da se udam u ovim godinama. Njemu stvarno jeste vreme dase ženi -  pričala je Luna kada su je pitali o udaji za Marka Miljkovića.

Podsećanja radi, osim plana da kupi stan, Luna se sa roditeljima dogovorila i da je po izlasku sačekaju pesme koje će snimiti, ali i dogovorena operacija grudi, u koje planira da ugradi silikone.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ruska

pre 4 godine

Dalabu ostaje dalabu. Moze da zivi na Marsu. ....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija