• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.07.2019

11:48

(VIDEO) MARKO POSLE FINALA PRIZNAO: I dalje volim Lunu, ali moram da se pomirim sa tim da je kraj!

Rijaliti

(VIDEO) MARKO POSLE FINALA PRIZNAO: I dalje volim Lunu, ali moram da se pomirim sa tim da je kraj!

Podeli vest

Marko je Zadrugu 2 završio kao drugoplasirani takmičar, a u samom finišu izgubio je od svoje dojučerašnje devojke Lune Đogani

Njih dvoje su su osvojil vredne nagrade, ali su iz takmičenja izašli razočarani u ljubav. Evo šta je Markooodmah po završetku Zadruge rekao o Luni i njihovoj vezi.

Mnoge je iznenadio njihov nagli raskid koji se desio samo dan pre velikog finala, te oboje još uvek nisu odgovorili na mnoga pitanja vezana za svoj odnos:

- Drago mi je zbog Lune - rekao je Marko posle blogerkine pobede.

Miljković je svojoj bivšoj samo pružio ruku, a sve je zanimalo da li ima ikakve šanse za njihovo pomirenje:

- Najbolje da ne. Sada je baš zeznuta situacija, mnogo stvari se desilo. Treba polako sve da se slegne. Ja nju i dalje volim i jednostavno moram da se pomirim sa tim da je između nas kraj. Kraj je zbog neslaganja - bio je iskren Marko, koji je takođe otkrio da jedva čeka da vidi svog oca:

- Oca sam video za protekle 2 godine jedva 15 minuta. Njega prvo moram da vidim.

(VIDEO) POBEDNICA ZADRUGE U SUZAMA, OČAJNA ZBOG MARKA: Ponižavala sam se i borila za tu vezu...

 

(FOTO/VIDEO) LUNA JE POBEDNICA ZADRUGE 2! Kući odlazi bez dečka sa neverovatnih 50.000 evra!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
rada tomasevic

pre 4 godine

rendao si je brale kao ognjen nasu cuvenu jk.za razliku od ognjena on je morao iskesirati bog zna koliko a ti si zaradio.cestitke i svaka ti dala u buducnosti pa i jovana od milja matora.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija