• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.12.2017

14:52

(VIDEO) BAČKA SAPLELA ZVEZDU PRED KELN! Boaći sa penala spasao crveno-bele poraza!

Crvena zvezda

(VIDEO) BAČKA SAPLELA ZVEZDU PRED KELN! Boaći sa penala spasao crveno-bele poraza!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde stali su u Bačkoj Palanci, crveno-beli su u 20. kolu Superlige odigrali 2:2 protiv domaćina Bačke 

Bačka je u dva navrata vodila 1:0 i 2:1, bila dostojan rival lideru Superlige, ali su crveno-beli stizali minus preko dvostrukog strelca Boaćija, koji je sa bele tačke spasao Zvezdu poraza pred meč sa Kelnom u Ligi Evrope. 

Bez pardona i prevelikog respekta krenuli su igrači Bačke na lidera Superlige.  Izuzetno motivisan u redovima domaćina bio je Makarić, ali mu se prvo isprečio Savić, a potom sa samo nekoliko metara poslao loptu preko gola. Domaćin je ipak prvi poveo. Posle 27 minuta igre neviđeno su se spetljali Stojković i golman Kahriman, to je iskoristio Mićić, iščačkao nekako loptu, prosledio je do Đorića, koji je lobovao Zvezdinog golmana i doneo domaćinima prednost.

Imali su i crveno-beli šanse tokom prvih 45 minuta utakmice. Anđelković je pripretio na startu, u nastavku je Pešić bio u najboljoj prilici, kada mu je šut sa samo nekoliko metara izblokirao golman Bačke, ali promene rezultata do kraja poluvremena nije bilo. 

Starsportphot

Ipak, samo desetak minuta u drugom delu meča bilo je potrebno crveno-belima da poravnaju na 1:1. Nakon jedne gužve ispred gola Bačke Boaći je došao do lopte i smestio je u mrežu za 1:1.

Srnić je nekoliko minuta kasnije izašao sam ispred golmana Bačke, koji je uspeo da izblokira njegov šut. To su kaznili domaćini u 78. minutu. Kahriman je posle dve sjajne odbrane ipak na kraju kapitulirao, a Makarić je iz drugog pokušaja smestio loptu iza leđa čuvaru mreže Beograđana.

Uspeli su ipak gosti sa osvoje bod. Oboren je Pešić u kaznenom prostoru Bačke, sudija je pokazao na belu tačku, a siguran je bio Boaći. Milijaš je u finišu umalo doneo preokret Zvezdi, ali je prečka spasila domaćine. 

BAČKA - CRVENA ZVEZDA 2:2 (1:0)

Strelci: Đorić u 27, Makarić u 78. minutu za Bačku - Boaći u 54, 86. pen. za Zvezdu.

Stadion: "Slavko Maletin Vava". Sudija: Marko Popović. 

BAČKA: Lučić, Varga, Ilić, Živković, Spremo, Balabanović, Švonja, Luković, Makarić, Đorić, Mićić. 

CRVENA ZVEZDAKahriman, Stojković, Savić, Le Talek, Anđelković (od 46. Anđelković), Donald, Gobeljić (Jovičić 46), Srnić, Milić (od 66. Milijaš), Pešić, Boaći.


TOK MEČA

Drugo poluvreme

Kraj!

- 90'. Još pet minuta će se igrati u nadoknad.

- 88'. Strahovit šut MIlijaša, a prečka je spasila Bačku.

- 86'. GOL! Boći sa bele tačke poravnava rezultat na 2:2!

- Lopovi, lopovi -  grmi sa tribina.

- 85'. Penal za Zvezdu! Aleksandar Pešić pao posle duela sa Nemanjom Ilićem, a glavni arbitar Marko Popović pokazao na belu tačku. 

- 78'. GOL! Vodi Bačka opet - 2:1! Dve vezane odbrane je imao Kahriman, ali je na kraju kapitulirao. Golman Zvezde je zaustavio prvi šut Makarića, pa onda i Lukovića, ali je Makarić iz drugog puta bacio Kahrimana na kolena za novu prednost Bačke.

- 75'. Opet je Bačka mogla da povede, ali je izblokiran udarac Đorića. 

- 66'. Milijaš ulazi umesto Milića.

- 62'. Srnić je dobio loptu u pravom momentu i umalo da prokrene rezultat,izašao je sam ispred golmana Bačke,  Lučić uspeo ovog puta da sačuvaju svoju mrežu. 

- 54'. GOL! Zvezda je poravnala rezultat na 1:1!  Spetljali su se malo crveno-beli pred golom Bačke, ali je na kraju lopta nekako došla do Boaćija, koji je poslao u mreži i izjednačio rezultat. 

- 46'. Dvostruku izmenu napravio je Vladan MilojevićRodić i Jovičić na terenu od starta drugog dela igre umesto Anđelkovića i Gobeljića.

Starsportphot

Prvo poluvreme:

- 45'. Sudija je produžio meč za 60 sekundi. 

- 45'. Pada Pešić u šesnaestercu Bačke, širi ruke, ali nema penala za crveno-bele.

- 40'. Pešić u šansi da donese poravnanje crveno-belima, ali ostaje 1:0 za Bačku.

- 39. Mičel Donald dobija žuti karton jer je drugi put loptu zaustavio rukom.

- 31'. Još jednom Makarić u prilici, ali je ovog puta Kahriman odreagovao  na vreme, pa napadač Bačke nije uspeo da prevari čuvara mreže crveno-belih.

- 27'. GOL! Vodi Bačka 1:0! Spetljali su se Filip Stojković i Damir Kahriman. Mićić je to iskoristio, poslao loptu do Đorića, a vezista Bačke lobuje Kahrimana, šalje loptu u praznu mrežu. Trčali su Srnić i Le Talek na gol da je izbace, ali bezuspešno. 

- 25'. NAJBOLJA ŠANSA ZA ZVEZDU! Gobeljić je šutirao sa samo nekoliko metara od gola, ali je golman Lučić odlično intervenisao .

- 19'. Opet je Makarić prepretio Kahrimanu, međutim, samo šalje loptu preko gola.Lako je Bačka još jednom došla do gola lidera Superlige.

- 14'. ŠANSA ZA ZVEZDU! Srnić je uposlio Pešića, koji je pokušao dsa desetak metara da smesti loptu u mrežu, ali intervenisali su golman i još jedan igrač Bačke na petercu.

- 12'. Žuti karton za Vargu koji je nesmotreno pokupio Anđelkovića.

- 11'. DOBRA ŠANSA ZA BEČKU! Le Talek je loše izbacio loptu, Makarić je šutirao, ali je Savić bio na mestu, izblokirao njegov udarac i poslao loptu u korner. 

- 7'. Anđelković je šutirao posle kombinacije sa Milićem, ali je golman Bačke na vreme  izašao i zaustavio njegov pokušaj.

- 6'. Milić je bio u šansi da pripreti golmanu Bačka se odbranila i ovog puta.

- 4'. Prvi korner za Bačku, ali je u svom kaznenom prostoru intervenisao na vreme Pešić.

- Trener Vladan Milojević je napravio nekoliko promena pred duel sa Nemcima, pa protiv Bačke neće igrati standardni Milan Borjan i Gelor Kanga, van tima je i Nenad Krstičić. 

- Zvezda će krenuti od starta ofanzivno, pa su u napadu Ričmond Boaći i najbolji strelac Superlige Aleksandar Pešić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 6 godina

Чувајте се... - " Бачки* кобасица"....!? Много љуто...и - "забиберено"...(?)

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija