• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.01.2019

23:33

TEŠKO SA OVAKVOM ODBRANOM! Tomić razočaran igrom u Valensiji

Crvena zvezda

TEŠKO SA OVAKVOM ODBRANOM! Tomić razočaran igrom u Valensiji

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić razočaran je igrom i porazom njegovih pulena u Valensiji u 3. kolu Evrokupa - 92:76

Zvezda se dobro držala do poluvremena, ali je u nastavku potpuno podbacili, pogotovo u odbrani, koja je dozvolila rivalu da joj do vrha napuni koš.

- Da bismo pobedili Valensiju, morali smo da igramo mnogo bolje u  odbrani, a 92 primljena poena su previše. To je jedan od razloga zašto smo izgubili. Postigli su 50 poena u drugom poluvremenu i sa takvom igrom je nemoguće bilo da ih pobedimo. Odbrana nam je bila mnogo loša. A, dobro smo počeli i rekao sam igračima da moraju da ostanu koncentrisani tokom svih 40 minuta. Da ako na samo dva minuta "pustiš" Valensiju, to im je dovoljno da pobede - rekao je Tomić.

On se, ipak, ne predaje, već najavljuje drugo izdanje svog tima u Beogradu.

- Imamo sledeću utakmicu na našem terenu i borićemo se da pobedimo. Verujem da možemo da svakog pobedimo u Beogradu - poručio je Tomić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
tadija64

pre 5 godina

ipak si ti pomocni trener,zasto su ti Simanic i Dobric proveli toliko na klupi?! Regland igra samo za sebe (kao i uvek),Perperoglu isto tako,rade sta hoce i sve im je dopusteno,naravno da odbranu i ne igraju,toliko su gresaka napravili,a to niko i ne pominje,kako da to samo TOMIC nevidi,IPAK SI TI SAMO POMOCNI TRENER!!!!!!!!!!!!!!!!!! ODLAZI IZ ZVEZDE !!!!!!!!!!!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija