• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.05.2019

16:15

DILEME VIŠE NEMA! Zvezdi priznata titula iz 1946. godine!

Crvena zvezda

DILEME VIŠE NEMA! Zvezdi priznata titula iz 1946. godine!

Podeli vest

Ako je do sada bilo dileme, sada je više nema. Crvena zvezda može da prišije treću zvezdicu na grb kluba jer joj je titula iz 1946. godine i zvanično priznata ovog petka

Pravna služba Fudbalskog saveza Srbije donela je ovog petka odluku da Crvenoj zvezdi dodeli titulu iz 1946. godine.

RUSI HOĆE ZVEZDINOG NAPADAČA! Crveno-beli spremni na prodaju, ali ne po svaku cenu!

Glasanjem tri za crveno-bele, jedan uzdržan, a jedan protiv, osvojena je 30. titula, čime će na crveno-belom dresu biti prišivena treća zvezdica na grbu.

Komisija u sastavu predsedavajućeg Dejana Šuputa, predstavnika Zvezde Dragana Miloševića, predstavnika Partizana Vladimira Vuletića, kao i na ostalih članova Veljka Radulovića i Božidara Beronje, iznela je argumente, a na kraju je glasanjem odlučeno da se usvoji zahtev Zvezde. Tri člana komisije glasala su za, protiv je bio Vladimir Vuletić, a uzdržan predsednik komisije Dejan Šuput.

(FOTO) OTKRIVEN IZGLED DVE GARNITURE ZVEZDINIH DRESOVA! Zbog jednog detalja, "delije" će biti oduševljene!

Podsetimo, Zvezda je pokrenula ovu incijativu za priznavanje titule iz prvenstva 1946. godine, koje je održano na nivou republike Srbije. Ta titula je u Hrvatskoj priznata Hajduku iz Splita za takmičenje održano u okviru Hrvatske.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Aca

pre 4 godine

Podvala fkcz o laznoj tituli ce pasti na Ustavnom .

Goran

pre 4 godine

Jel se tu racunaju i one dve Sajberove titule. ,,Bravo majstori intriga i prevara"

Slave

pre 4 godine

Otimajte dok mozete, okrenuce se vreme samo polako... a onda cemo vas ugasiti kao u kosarci, ovaj put za sva vremena.

Kraj crnobelog sveta

pre 4 godine

To jos malo ce potrajati jos12 godina.Munem.

milan

pre 4 godine

pa mogli su tako da osvoje titulu i 1945. /glasanjem/

milan

pre 4 godine

smejurija, pa ovi su već uradili dresove sa trećom zvezdicom, pre glasanja./pametnom dosta/

Bane

pre 4 godine

Ali, ti nisi pametan, ti si partizanovac, sledbenik slavnog Tudjmana.

dekduba

pre 4 godine

kome je priznata titula iz 1999.godine kada je prvenstvo prekinuto 10 kola pre kraja, u koji klub su prekomandovani fudbaleri NDH, kojem klubu je komunisticki sud udruzenog rada poklonio DVE titule 86 i 87 godine iako je UEFA priznala druge glubove kao sampione???

Osnovani u Zagrebu 1945

pre 4 godine

Sada ce ovi hrvati pocrkati od muke.A ono govedo Pantic sto mu baba surovala sa turcima,zato onako crnomanjast i cuknut,pominje Suboticu pa i to je Srbija.Mozda ga baba ucila drugacije ,dokle se prostiralo osmanlijsko carstvo.

Srbija

pre 4 godine

To je bilo takmičenje Srbije i to je to, kad se bude proglašavalo takmičenje Vojvodine onda Spartak može da pripiše titulu sebi, kao što je to hajduk sebi pripisao za takmičenje u hrvatskoj... eto još jedna pamet od pametnih dosta... što zagrebački klub koji igra u Srbiji nije osvojio tada hrvatsko prvenstvo umesto hajduka pa da se i oni okite nekom titulom koja im pripada... ZVEZDA SRBIJA!

toplica

pre 4 godine

PRIZNAJTE IM I ONU PRE I SV. RATA I ONU POD TURCIMA I PRE VELIKE SEOBE...I TAKO DO ADAMA I EVE.

deda Genča

pre 4 godine

A što ne bi Spartak bio šampion 1946 kad je bio prvi u Vojvodini , a ova ganci zvezda u Beogradskoj zoni. Pravdanza FK SPARTAK!

bane

pre 4 godine

Prvo odluka nije konačna, a drugo imate problem FK Vojvodina je bila iste godine prvak AP Vojodine te je i ona prvak 1946.g. Što slaviji fudbal to više prvaka. Divota.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija