• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.05.2019

11:16

SJAJNO! Zvezdin Borjan u samom vrhu Lige šampiona!

Crvena zvezda

SJAJNO! Zvezdin Borjan u samom vrhu Lige šampiona!

Podeli vest

Ostalo je još samo finale, a golman Crvene zvezde Milan Borjan nalazi se u samom vrhu Lige šampiona po broju odbrana ove sezone

Zvezda jeste ispala u grupi, mnogi golmani su imali više prilika za intervencije, ali... Čuvar mreže Crvene zvezde ostao je na mestu broj dva. Ispred njega je samo Onana iz Ajaksa. tima koji je ispao u polufinalu elitnog takmičenja.

Naime, Borjan je protiv ekipa kao što su Liverpul, Pari Sen Žermen i Napoli zabeležio čudesnih 38 odbrana na šest utakmica i nalazi se na visokom drugom mestu po broju odbrana ove sezone.

RASTANAK JE BLIZU! Zvezdina odbrana ostaje bez VAŽNE KARIKE!

Andre Onana upisao je svega dve odbrane više, dakle 40 na čak 12 duela. Jedini koji može da prestigne Borjana je Liverpulov Alison Beker, koji je takođe na 38 uspešnih intervencija i čeka ga finale Lige šampiona.

- Svakako da je lepo biti u vrhu po broju odbrana u takmičenju kakvo je Liga šampiona. Golmanima znači svaka odbrana i drago mi je da sam u takvom društvu. Ipak, mnogo je važnije da smo kao tim ostavili odličan utisak protiv evorpskih velikana i da smo svi zajedno pisali istoriju Crvene zvezde. Ovu sezonu ću pamtiti kao jednu od najboljih u karijeri, osvojili smo titulu, ostaje još Kup da duplom krunom sve zaokružimo. Pozvao bih navijače da ispune tribine i da 19. maja na Marakani zajedno proslavimo sve uspehe – poručio je Borjan.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17