• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.05.2019

23:35

"ZVEZDAŠI", OVAJ POZIV SE NE ODBIJA! Ovo je razlog više da "Marakana" bude puna 19. maja!

Crvena zvezda

"ZVEZDAŠI", OVAJ POZIV SE NE ODBIJA! Ovo je razlog više da "Marakana" bude puna 19. maja!

Podeli vest

Sjajna sezona crveno-belih bliži se kraju. Učešće u Ligi šampiona ukrasilo je jesen, a usledili su rekordni niz nepobedivosti i odbrana titule. Upravo druga uastopna šampionska kruna biće proslavljena u poslednjem kolu 19. maja protiv Napretka, a slavni fudaleri Crvene zvezde pozvali su navijače da u nedelju dođu na Marakanu.

Zvezdaši će svečanost započeti od 18.00, sat vremena pred početak superligaškog duela, a klupske legende očekuju spektakl koji će predstavljati dodatni vetar u leđa šampionima pred borbu za još jedan trofej.

SPEKTAKL NA "MARAKANI"! Mnogo razloga da "zvezdaši" 19. maja napune stadion!

- Već dve godine imamo najbolji tim u državi i red je da sjajan period ukrasimo duplom krunom. Trio Terzić – Mrkela – Milojević je obavio odličan posao. Smatram da je ova generacija pravi naslednik one koju sam ja vodio do dva trofeja i pozivam sve zvezdaše da ih podržimo u preostala tri izazova. Rezultati su najbolja pozivnica, a ova generacija zaista beleži odlične igre. Nadam se da će im se cveno-bela publika zahvaliti na tome punim stadionom na proslavi u nedelju – rekao je Boško Đurovski.

Foto: Starsportphoto

Saglasan sa poslednjim strategom koji je u Ljutice Bogdana doneo duplu krunu je i Vladimir Petrović Pižon, četvrta Zvezdina zvezda.

- Evropski dueli pokazali su koliko je značajna podrška navijača za Crvenu zvezdu. Sad, kad je titula odbranjena, zvezdaši imju priliku da još jednom pokažu zahvalnost na fenomenalnoj sezoni i odbranjenoj tituli i uveren sam da će to i učiniti. Očekujem da desetine hiljada navijača u nedelju dođe na utakmicu i da zajedno proslavimo odbranu titule – izjavio je Petrović.

DILEME VIŠE NEMA! Zvezdi priznata titula iz 1946. godine!

Među brojnim klupskim legendama, u nedelju od 18.00, na stadionu “Rajko Mitić” biće i Stanislav Karasi.

Redovno podržavam moju Zvezdu sa tribina. Na pravom smo putu kako po pitnju tima, tako i organizaciono. Nadam se da ćemo osvojiti i Kup Srbije, a fenomenalno bi bilo da sa sa uspesima nastavimo u kontinuitetu. Zvezdaši ne skrivaju zadovoljstvo ostvarenim i zato očekujem da dolaskom na prslavu potvrde svoj stav. Neophodno je da crveno-bela publika, ali i rukovodstvo podrže ovu generaciju jer verujem da je sposobna da ostvari još uspeha – naglasio je Karasi.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17