• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

14.06.2019

17:54

(VIDEO) ZVEZDA DOVODI ZADNJEG VEZNOG CRNO-BELIH! Navijači Partizana neće biti oduševljeni kada vide ovo!

Crvena zvezda

(VIDEO) ZVEZDA DOVODI ZADNJEG VEZNOG CRNO-BELIH! Navijači Partizana neće biti oduševljeni kada vide ovo!

Podeli vest

Iskusni fudbaler grčkog PAOK-a Hose Alberto Kanjas prvi je pik Crvene zvezde za poziciju zadnjeg veznog čime je došao na pol poziciju među kandidatima koje merka srpski šampion, saznaje Telegraf

Kako se navodi, Pregovori sa fudbalerom bratskog kluba Partizanovih navijača su uveliko u toku, a Vladan Milojević želi da ga ima na raspolaganju do početka priprema i do ponedeljka bi trebalo sve da bude završeno, kada će ekipa krenuti put Austrije na pripreme u Vindišgarstenu.

Povoljna okolnost po crveno-bele je što je Kanjas slobodan igrač i što verovatno ne bi imao veću godišnju platu od pola miliona evra, pa je iz tog razloga favorit za dovođenje ispred Francuz Romao.

Kanjas je karijeru počeo u Betisu, zatim je igrao za Svonsi, a onda se vratio u Španiju u ekipu Espanjola, odakle je prešao u PAOK.

U dresu PAOK-a je prošle sezone odigrao 27 utakmica, na kojima je dao dva gola.

Crvena zvezda je rešila pitanje defanzivca dovođenjem Radovana Pankova, očekuje se da dođe i napadač prouzrokovan potrebom zbog odlaska Dejana Joveljića, ali je u ovom trenutku bitno i rešiti pitanje zadnjeg veznog igrača.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija