• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.06.2019

20:21

NA KORAK OD ZVEZDE! Igrača od 800.000 koče samo papiri!

Crvena zvezda

NA KORAK OD ZVEZDE! Igrača od 800.000 koče samo papiri!

Podeli vest

Zvezda je sve bliže pojačanju u napadu! Fudbaler Tondale, Tomane na korak je od trasnfera u tabor crveno-belih

Kako saznaje "Mozzarsport", Zvezda je sa igračem uslove dogovorila pre mesec dana. Dogovoreno je i obeštaćenje (800.000 evra), ali čeka se papirologija! To je jedina prepreka i čeka se da ona stigne iz ovog kluba. Nikome nije jasno zašto iz Tondale odugovlače.

(VIDEO) ZVEZDA REŠAVA PITANJE LEVOG BEKA! Milojević umesto Hafeza pronašao Brazilca!

 

Ipak, to ne bi trebalo da utiče na sam transfer i Tomane će uskoro stići u Srbiju. Ipak, iz Zvezda neće da potvrde dogovor kako ne bi izmalerisali stvari, tvrdi isti izvor.

Tomane je prošle sezone postigao 14 golova i zabeležio šest asistencija na 34 utakmice u prvenstvu i Liga kupu Portugalije, a u taboru šampiona Srbije se nadaju da će uskoro biti u Austriji na pripremama.

 

 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija